Плодни денови

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
И да си носите самите во чантичето, да не нема мајмунот. Ве молам, сакам да ве дружам, а не да јада мекици.
Инаку, стомаците покриени, оти е голем проблем на денешницава проблематични јајцеводи, јајници и стрелитет кај млади девојки.

Се враќаме на плдоните денови.

Plodni denovi

ThA-BiTcH напиша:
Океј, се најдовме во муабет на една друга тема за плодниве денови, па мислам дека треба посебна тема за "Плодните денови".
Кога се плодни денови уствари ?

so be plodni denovi ? c c c.. pa neznam jas ova ... a mislam deka koga zenata e trudna ili taka neshto ... ajde pochnaf da bladam idam da spijam !!!
p.s

SE SAKAM !!!

Плодните денови се кога највише ви се оноде. Гарант :star:
Затоа и тинејџерките затруднуваат „случајно“.
Младичот секој ден и бара, пошто на него секој ден му е плоден,(и следствено го дрмаат хормоните), а она че му даде баш кога не треба. И ете бебе.
Абе остајте бројањето на прсти како единствена контрацепција. Или вадењето „на време“. После кога касни, жифци се кинат.
Најкултурно пилулата,ако имате годинки, ако немате, куртонче, ама од оние подржаќите, да не се скине ко не треба. И обавезно проверете му датум. Некои младичи по долго време ги мкнат у џеп, а у тие моменти не се способни рационално да размишљаат, па да гледаат рокови.

Плодни денови...од денот кога ке почнат "oние" денови се бројат 14 дена,и 2 дена пред и 2 дена после четрнаесеттиот се плодни.

менструација(4 дена).1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.27.28.менструација(4 дена)
*црвените се плодни денови
*црвените 12 .13 се денови кога веројатноста е 65% за да се направи машко дете
Така барем јас учев на фах

Kakvi plodni denovi ako devojkata ve saka nema da gleda na takvi rab ednostavno e sprema na se so vas :pipi:

Kakvi plodni denovi ako devojkata ve saka nema da gleda na takvi rab ednostavno e sprema na se so vas :pipi:
А ти спремен би бил на дете со неа? Сега? Денес? Не треси, ќе те молам... Постои нешто наречено контрацепција, контра-зачнување и нема никаква врска со контра-љубење туку баш оди во прилог на љубовта. За секој случај, и покрај кондомите, добро е да се користи и таа така наречена биолошка контрацепција.

А ти спремен би бил на дете со неа? Сега? Денес? Не треси, ќе те молам... Постои нешто наречено контрацепција, контра-зачнување и нема никаква врска со контра-љубење туку баш оди во прилог на љубовта. За секој случај, и покрај кондомите, добро е да се користи и таа така наречена биолошка контрацепција.
Pa normalno stom ja sakam spremen sum na se normalno i bebe,taka da neka mu ja mislat tie sto imaat druga cel :duel:

менструација(4 дена).1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.27.28.менструација(4 дена)
*црвените се плодни денови
*црвените 12 .13 се денови кога веројатноста е 65% за да се направи машко дете
Така барем јас учев на фах
Да,а 14 и 15 се денови кога може да се направи женско дете.
Моја брадучетка решиле да ги одвојат плодните денови и да се заштитат(природно)од бременост и на крај ги помешале некако и ептен се изненадија кога остана бремена:pos2:
После ја нашле грешката баш во плодните денови имале секс без кондом...
И сега имаат слатко девојче:smir:

Да,а 14 и 15 се денови кога може да се направи женско дете.
Моја брадучетка решиле да ги одвојат плодните денови и да се заштитат(природно)од бременост и на крај ги помешале некако и ептен се изненадија кога остана бремена:pos2:
После ја нашле грешката баш во плодните денови имале секс без кондом...
И сега имаат слатко девојче:smir:

Сакаш да кажеш дека без да сврши во неа останала бремена? o_O

Сакаш да кажеш дека без да сврши во неа останала бремена? o_O
Не,баш тогаш кога и биле плодните денови,не се заштитиле и мислејки дека се неплодни ја направиле `бељата`,значи тој `малце` си свршил внатре...

Не,баш тогаш кога и биле плодните денови,не се заштитиле и мислејки дека се неплодни ја направиле `бељата`,значи тој `малце` си свршил внатре...
Ај објасни ми го ова... како дошло до малце :pos: или свршил или несвршил, нема малце во случајот.

Ај објасни ми го ова... како дошло до малце :pos: или свршил или несвршил, нема малце во случајот.
:pos2::pos2:
Види сеа,не бев таму со нив,така кажа братучедка ми дека малце влегло внатре,или ти не си закаснил никогаш???
Ако сакаш подетално ке ја прашам...??
Зборот ми беше дека убаво е да се знае кој се плодните денови и да се внимава,ама како и секогаш треба да се пази и да се користи заштита.

По месечниот циклус се најплодните денови..некаде 2 недели потоа :helou:

:pos2::pos2:
Види сеа,не бев таму со нив,така кажа братучедка ми дека малце влегло внатре,или ти не си закаснил никогаш???
Ако сакаш подетално ке ја прашам...??
Зборот ми беше дека убаво е да се знае кој се плодните денови и да се внимава,ама како и секогаш треба да се пази и да се користи заштита.
Ами ако закаснил... не било малце туку таман :helou:. Јас до сега немам дете направено (фала богу), така да не сум закаснил никогаш :pos:

А добар ти е советот, да се мисли и да се користи заштита.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom