Saladin
被爆者
- Член од
- 5 февруари 2007
- Мислења
- 10.830
- Поени од реакции
- 13.833
@blue ladybug чинам отвори иста ваква тема од неодамна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

А и мислам дека горе-доле ке те кошта исто ако сплетиш шал на пример или си купиш готов. Али добро има и креативни луѓе, сакаат по свој вкус да си напраат нешто, па си плетат, везат, ткаат.Не плетам. Затоа треба време и нерви, а јас ги немамА и мислам дека горе-доле ке те кошта исто ако сплетиш шал на пример или си купиш готов. Али добро има и креативни луѓе, сакаат по свој вкус да си напраат нешто, па си плетат, везат, ткаат.
... Пријателка на другар мој што студира психологија во Љубљана преку уметност докажа дека плетењето е една од најспокојните работи 

Ај следнава...Jas znam da heklam, da pletam so golemi igli neznam, pocina baba mi, ne stasa I toa da me nauci![]()

) ама добро ми оди ко за почетник. Сплетив 2 шалчиња, а во моментов плетам трето. Пробав прво да плетам со раце како во видеото на @perez9, супер испадна само некако многу мрежесто дојде оти волницата не беше толку дебела, па го испарав и почнав да плетам со игли. Заебано е што во Прилеп има само волница со некоја средна дебелина и нема некој избор, па работата е дај шта даш.