PlayStation 5

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Среќна нова година дечки, да сте живи и здрави. Дали некој има купувано дигитални игри од страниве по социјалниве мрежи што ги има? Конкретно гледав на српскава страна. Или дадете препорака за некоја страна од каде имате земано.

Attachments

• Screenshot_2026-01-01-07-52-33-380_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2026-01-01-07-52-33-380_com.android.chrome.jpg
    327,4 KB · Прегледи: 26
nikako prevara e toa!

Среќна нова година дечки, да сте живи и здрави. Дали некој има купувано дигитални игри од страниве по социјалниве мрежи што ги има? Конкретно гледав на српскава страна. Или дадете препорака за некоја страна од каде има
Автоматски споено мислење:

preporaka na ps store oficijalnata strana sledi popusti i kupuvaj si

nikako prevara e toa!

Автоматски споено мислење:

preporaka na ps store oficijalnata strana sledi popusti i kupuvaj si
Зошто превара? Баш пред два часа ја купив FC 26 за 19.80 евра , баш од таа страна , плус сум купувал еден куп игри од други страни, функционира беспрекорно,немало никакви проблеми , незнам зошто таков одговор.ПеткоМК купувај слободно .

Зошто превара? Баш пред два часа ја купив FC 26 за 19.80 евра , баш од таа страна , плус сум купувал еден куп игри од други страни, функционира беспрекорно,немало никакви проблеми , незнам зошто таков одговор.ПеткоМК купувај слободно .
osven legalno so vaucer ps store i cd sve e gola voda koj isprobal znae

osven legalno so vaucer ps store i cd sve e gola voda koj isprobal znae
Друже сум купил над 15 игри ке кажам и од дека ( незнам дали е против правилата на форумот ) играта ја добиваш на акаунт од таму си ја инсталираш на твој акаунт и цепаш , не те разбирам гола вода ?! Зошто? Јас лично сум немал апсолутно никакви проблеми. Дај објасни зошто гола вода. За наши услови наместо 4 - 5 илјади плакам 1500 за иста потполно иста игра што е совршено.

Друже сум купил над 15 игри ке кажам и од дека ( незнам дали е против правилата на форумот ) играта ја добиваш на акаунт од таму си ја инсталираш на твој акаунт и цепаш , не те разбирам гола вода ?! Зошто? Јас лично сум немал апсолутно никакви проблеми. Дај објасни зошто гола вода. За наши услови наместо 4 - 5 илјади плакам 1500 за иста потполно иста игра што е совршено.
Zaradi toa sto mozat da ti go baniraat i akauntot i konzolata, pri ps plus i tolku popusti na igri ednostavno ne vredi da rizikuvas.

Zaradi toa sto mozat da ti go baniraat i akauntot i konzolata, pri ps plus i tolku popusti na igri ednostavno ne vredi da rizikuvas.
Сум правел муабет со луге што зимаат игри да кажеме на таков начин и тоа со години па ништо , па и јас пробав земав немам никаков проблем.

Можете македонска картичка да ставите на акаунт на амерички регион, ги релаксираа рестрикциите од Сони, е сега немам пробано да купам нешто сеуште.
Користев UK account за PS+ и две диск игри. Платив преку redeem code купен PSN UK на G2A. Регистрирав и US account и таму купив две игри. Платив преку redeem code купен PSN US на G2A. Прашање: пробав да ја регистрирам мојата VISA дебитна картичка и на двата акаунта ама се вратив на пола пат зошто на второот чекор ми бара адреса и тоа од регионот. Да внесам слободно некоја адреса од тој US или UK регион? И дали ќе можам потоа да ја користам таа картичка на другиот регион?
Ова од AI генерално точно е?

Attachments

• Screenshot_20260129_221426_ChatGPT.jpg
    Screenshot_20260129_221426_ChatGPT.jpg
    563,7 KB · Прегледи: 4
Последно уредено:
Користев UK account за PS+ и две диск игри. Платив преку redeem code купен PSN UK на G2A. Регистрирав и US account и таму купив две игри. Платив преку redeem code купен PSN US на G2A. Прашање: пробав да ја регистрирам мојата VISA дебитна картичка и на двата акаунта ама се вратив на пола пат зошто на второот чекор ми бара адреса и тоа од регионот. Да внесам слободно некоја адреса од тој US или UK регион? И дали ќе можам потоа да ја користам таа картичка на другиот регион?
Ова од AI генерално точно е?
Јас сум на US регион ставив рандом адреса во Oregon, Portland, и купив DLC со картичка, за други региони немам пробано

Јас сум на US регион ставив рандом адреса во Oregon, Portland, и купив DLC со картичка, за други региони немам пробано
јас ја поврзав на UK без проблем. адреса рандом од некој хотел
Прашав и дали сте пробале истата картичка да ја регистрирате на ваши два акаунти од различен регион. Можеби најпаметно е најпрво да ја регистрирам на US account затоа што пазарот е поефтин. За секој слујај, ако не можам после истата картичка да ја кориатам на UK account-от. Фала ви

Прашав и дали сте пробале истата картичка да ја регистрирате на ваши два акаунти од различен регион. Можеби најпаметно е најпрво да ја регистрирам на US account затоа што пазарот е поефтин. За секој слујај, ако не можам после истата картичка да ја кориатам на UK account-от. Фала ви
Може и така,јас имам една картица на ус и ук акаунт регистрирано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom