Јас кога го купив PS лани, одма си купив и претплата за Play Station+, мислам дека 139 долари беше за една година. Значи за околу 7300 денари цела година имаш околу 300 (ако не се лажам) бесплатни игри. И меѓу нив многу добри. Јас ги изиграв целосно Ghost of Tsushima, God of War и The Last of Us. Ги играв и God of War: Ragnarok, Hogwarts Legacy, The Last of Us 2, Ratchet and Clank: Rift Apart, Need for Speed: Hot Pursuit, некоја GTA, не се сеќавам која беше, ја избришав, It Takes Two, Overcooked, Returnal, Fallout и уште еден куп други мали игрички, веќе не се ни сеќавам на сите. Сега најново ја додадоа и Red Dead Redemption, и таа ја симнувам моментално. И сите вклучени во цената, што значи вреди за сите пари. Плус секој месец ти дава минимум 3 игри (понекогаш и меѓу нив се наоѓа нешто интересно) кои ако ги додадеш во library, засекогаш ќе останат твои, како да си ги купил. Овој месец има 5 такви игри.Фала бато, прва конзола ми е оваа од дете, ептен шок ми дојде ова 50 евра за игра.
Шо се смеете сите бе, за 50 евра 20 годишна молдавка цел саат ќе скока на џојстикот, тука за фифа ги дадов. Али како ги изработиле маме му јебем ко фудбал на тв да гледам. Браво.![]()
Прва игра по скоро цела година што ја купив беше FC2026 пред некоја недела. Затоа иако не сум нешто многу искусен да делам совети, ама со ова кратко искуство од околу година дена со PS што го имам, ти препорачувам да си земеш PS+ претплата. Јас во јануари кога ќе ми истече, планирам да ја обновам пак на една година.