Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здраво дечки би сакал да ми дадете мислење. Сакам да купам Playstation. Се двоумам помеѓу PS3 и PS4. Сега нормално дека PS4 е подобро меѓутоа ако сака некој да ми објасни дали има преголема разлика во гејмплејот и дали вреди да се дадат двојно повеќе пари. Секако планирам да купам овие денови само се двоумам што да земам.![]()
Еве, со две раце потпишувам дека би купил ПС4 без размислување, кога некој тука во Македонија би го понудил заедно со ДС3 за, да речеме, максимално до 21 000. Мислам дека ова би било одлична понуда и барем мене лично, поисплатлива со оглед дека последнава година немам скоро ништо асално изиграно, т.е. доиграно. Би земал конзола дефинитивно, и покрај тоа што би морал да плаќам по 3000-4000 за игра, а и во моментов освен Бладборн, Вичер 3, Фолаут 4, Стар Ворс и ДС3 која ја очекуваме нели да излезе, не би се ни нафатил нешто друго да играм. Потенцирам, во моментов.Dodeka u usa ps4 so uncharted 4 I guitar hero ide za 20.000, tuka uste go prodavaat 26.999 so bloodborne![]()
Preku ebay ke si poracas ps+ kartica i ke ti go pratat kodot na meil, vnesuvas i nemas gajleЗдраво дечки,јас сум нов овде шо се вели,немам коментирано многу овде,но во врска со PS4,скоро купив еден пред месец дена,повеќе со цел дека ке можам да уживам во онлајн играњето пошто сметам дека е далеку позабавно отколку само извршувајќи некои мисии во кампањи,но прво што сакам да прашам,никако неможам да го поврзам мојот Paypall account со SEN account,со што неможам ни да уплатам поштено за да можам да играм онлајн,кажете ми ако некој има искуство со ова,а пошто гледам дека ги споделувате вашите ID сметки претпоставувам дека играте онлајн и сте поминало низ ова,инаку мојот ID e goran_27 па би ми мило драго доколку некој сака да ме додади,исто пуштив барање за пријателство на фејсбук-PS4 Makedonija,и поздрав до тие што отворија таква страница,убаво е чувството кога знаеш дека не си сам....Се надевам некој ке може да ми одговори,би бил благодарен....
Fala drugar za odgovorot, ic ne mi tekna deka preku ebay moze da se zavrsi rabota, uplativ za 3 meseca i plus nesto staviv na konto,taka da sega moze da cepam online..Preku ebay ke si poracas ps+ kartica i ke ti go pratat kodot na meil, vnesuvas i nemas gajle![]()
Вака имам оргинал ГТА, Пес 2016... имам проблем дали можам да играм online некако без да платам или морам да платам за online?? (PS4)