Playboy во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Eddie_rebel
  • Време на започнување Време на започнување
Кои примитивци плејбој е минато под стечај ќе оди Хју Хефнер е во долгови до гуша.

Па нормално, многу јасно кога и тој е против геј бракот и геј парадата во Скопје!

Од секој аспекАт неизводливо.
Кого ќе стаиш на тој плејбој бе жити се...Фората на Плејбој е домашен производ да има во него, вртам сеа по меморијава и ниедна асална пичка на памет не ми паѓа(да се разбереме изгед “добра е за дупење’’ и ’’плејбој изглед’’ се различни поими).
Опни ги Хелена, Исаиева, и еве Муакетова Гавазова и Велевска и толку, само овие мислам дека би прифатиле, за секоја друга би било “дегутантно’’ ( а и овие го немаат изгледот).
После финансиски пак тешко, излегол бројот скен на компјутер и чао пријатно пуши го, ќе шитнеш 20 броја преку сила :).

Tesko da ima vakvo nesto vo Makedonija, barem ne sega, mozebi za edno 50-60 godini. Kako prvo nema koj da ja otkupi licencata, vtoro retko koj kupuva spisanija denes koga na net moze da se najde mnogu poveke od ona sto go ima vo spisanijata, treto koja poznata faca bi se slikala za play boy - na prsti se brojat takvite koi bi mozele da se najdat vo play boy i koi bi se soglasile da se pojavat tamu.

Нема шанси финансиски да опстои, треба да се платат тие девојки, а сега со експанзија на интернетов кој ти купува еротско списание.

Плејбој не е еротско списание. Фактот што се гледа брадавица и тек тук по некоја вагина и тела замазнети со фотошоп не го прави еротско списание нити софткор има во него. Јас го читам последниве 4-5 години и е прилично практичен ако на пример имаш пасија за пури тогаш ќе знаеш која е најдобрата да ја одбереш, ако имаш пасија за вина тогаш ќе нарачуваш вина стари по 40 години и месецот во кој се произведени ќе го знаеш или пак ако сакаш да избереш некој парфем добар моеш да дознаеш у плејбој за него нешто повеќе.
Цурите си се уреду, има добри вицови позади дуплерицата, стрипот со дик лонг е добар исто, технолошки новитети, мобилни од не знам колку илјади, најскап кафемат, најсовршен звучник(некои вакви непотребни глупости мое да дознаеш шо ќе ти отоврат тема коа на пример си ги исцрпил сите теми) шо дава најсовршен звук некои такви работи кои појше може да го направат човек помодарец отколку духовно богат. Од вакви работи плиток стануваш.

Плејбој во Македонија нема да успее од нормална причина шо нема да има купувач за него. Ќе треба да се прават интервјуа од познати, во Плејбој има интервјуа од мангупи ко Ал Пачино, Роберт де Ниро, Оливер Стоун, па и овие Балканциве не заостануваат, Драган Бјелогрлич, Никола Џуричко, а кај нас шо да го видам јован јованов во плејбој интервју или пак некој таков транзиционен шупак.
Второ за моми шо ќе се соблечат мислам ќе има, па ја можам барем 5 другарки да наведам шо праеле фотосесија до сеа. У плејбој не се толку експлицитни и плус пари им даваат ќе има моми за сликање.

Тоа јас преговарав да има Плејбој у МКД!...Хју Хефнер ми е другарче. Он секоја година ми испраќа по пошта една зајачица у торта ставена! Со него го имав овој муабет...па се очекува наскоро да на насловната страна ја видиме Боки 13ка!

Нема шанси финансиски да опстои, треба да се платат тие девојки, а сега со експанзија на интернетов кој ти купува еротско списание.
остај тоа плаќањето...кој ке се слика за плејбој?? боки?? лила?? не ме заебаај...неаме женски ние бе...едино можат да се пријават ова тинејџеркиве фото курви шо се :) тие ги иаме у изобилство...

Од секој аспекАт неизводливо.
Кого ќе стаиш на тој плејбој бе жити се...Фората на Плејбој е домашен производ да има во него, вртам сеа по меморијава и ниедна асална пичка на памет не ми паѓа(да се разбереме изгед “добра е за дупење’’ и ’’плејбој изглед’’ се различни поими).
Опни ги Хелена, Исаиева, и еве Муакетова Гавазова и Велевска и толку, само овие мислам дека би прифатиле, за секоја друга би било “дегутантно’’ ( а и овие го немаат изгледот).
После финансиски пак тешко, излегол бројот скен на компјутер и чао пријатно пуши го, ќе шитнеш 20 броја преку сила :).

Само да потсетам дека не мора на секоја корица женската да е позната. И анонимки ставаат

Само да потсетам дека не мора на секоја корица женската да е позната. И анонимки ставаат
и ќе биде анонимка се дур некој не ја издаде и почне да ја оговара....заборави дека во македонија живееме...

и ќе биде анонимка се дур некој не ја издаде и почне да ја оговара....заборави дека во македонија живееме...

Со тоа анонимка не мислев да и се сокрие идентитетот и да не го пишува името, туку дека не мора да е јавна личност. Може да е девојка од соседството.

Со тоа анонимка не мислев да и се сокрие идентитетот и да не го пишува името, туку дека не мора да е јавна личност. Може да е девојка од соседството.
па колку за известување анонимен значи да ти е скриен идентитетот...а за не јавна личност се вика...не јавна личност :pos:

па колку за известување анонимен значи да ти е скриен идентитетот...а за не јавна личност се вика...не јавна личност :pos:

Еве ти објаснив што мислам за анонимка. Инаку и ова да ти го кажам. Има зборчиња шо имаат пошироко и потесно значење, има зборови што имаат неколку значења. Има и нешто што се нарекува жаргон. Мислам дека доволно јасно беше значењето на зборот употребен во соодветната реченицата. Анонимка / анонимец се користи и за некој што не е популарен, што не е јавна личност. Прашај ќе ти кажат.

Ете сам си кажа се.
Ќе увезуваме ние девојки за сликање.
А зашто да има македонски плејбој со српски, бугарски, хрватски, романски девојки и еднаш годишно некоја македонка??? Тогаш купувај српски, бугарски плејбој и готово.

И плус немаме пари ние за таков проект и премал пазар е Македонија. За 100-200 продадени списанија месечно не се исплати да се вложува.

Ете сам си кажа се.
Ќе увезуваме ние девојки за сликање.
А зашто да има македонски плејбој со српски, бугарски, хрватски, романски девојки и еднаш годишно некоја македонка??? Тогаш купувај српски, бугарски плејбој и готово.

И плус немаме пари ние за таков проект и премал пазар е Македонија. За 100-200 продадени списанија месечно не се исплати да се вложува.

Што си кажав сам? Нигде не спомнав за македонски плејбој да се сликаат бугарки, србинки... Девојка од соседство = girl next door. Ај не се разбираме :-) Инаку го почитувам твоето мислење дека не би било економски исплатливо. Има повише причини. Мал пазар, мала финансиска моќ на граѓаните, недостаток на јавни фаци кои би сакале да се фотографираат, нерегулирани закони за пиратерија...

Сакате да има ама како прво за 2 милиони читачи нема да им се исплати да прават. Второ кај нас немаме толку певачици и не знам какви глумици па да се пријавуваат за тоа. Би било убаво да имаме ама кај нас не е изводливо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom