Play Station 2

• Креатор на темата Креатор на темата 100 Proof
  • Време на започнување Време на започнување

100 Proof

Охриѓанец
Член од
27 јули 2007
Мислења
104
Поени од реакции
0
dan znajte so pari e cip za ps2 ovde vo Ohrid 70 eur To e mnogu pa me interesirase so pari e tamu

Па скоро исто негде 50 евра за патот што ќе доаѓаш до тука ќе ги потрошиш и тие пари.

Продавам Sony Playstation 2, година ипол старо, со чип за пиратски игри, со 2 Оригинални Џојстика, Оригинална Мемориска Картичка и 10 Игри. Баш сакам да видам колку би нуделе луѓето за ова :)

Гледав во Германос, нов со џоистик и некои игри, 8000 ден., а бумеранг, незнам колку мислиш, ја ако давам би дал, 10.000 НАЈМНОГУ! ( али не сум у можност )

Гледав во Германос, нов со џоистик и некои игри, 8000 ден., а бумеранг, незнам колку мислиш, ја ако давам би дал, 10.000 НАЈМНОГУ! ( али не сум у можност )

Па таа е цената, отприлика...

Продавам Sony Playstation 2, година ипол старо, со чип за пиратски игри, со 2 Оригинални Џојстика, Оригинална Мемориска Картичка и 10 Игри. Цена по договор.

Јас да бев на твое место, би го продавал некаде околу 8000 денари,со оглед на години старост.

А онака е 7900 само сонито со два џоистика,плус чиПување ти е околу 2000 денари,картичка од 8 МБ ти е 600 денари.Значи се на се е околу 10000 денари.

А јас го земав од Америка се ова за 60 долари :drk:

Да не знаете каде може да се купи мемориска картичка за Playstation 2 и колку пари е?Слушнав дека има од 8,16 и 64 mb.

Да не знаете каде може да се купи мемориска картичка за Playstation 2 и колку пари е?Слушнав дека има од 8,16 и 64 mb.
Од 8 и од 16 Мб сум видел , ама од 64 не !
900 денари беше во Еми Медиа од 8 Мб , имаш и во Германос само не знам која цена е таму .

A да ми каже некоја дали може рачка за sony да ја приклучам(некако) на компјутер,гледав компактибилни рачки ама не ми се свиѓаат или ако има негде да се купи ДОБРА компактибилна рачка уствари game-pad:toe:

A да ми каже некоја дали може рачка за sony да ја приклучам(некако) на компјутер,гледав компактибилни рачки ама не ми се свиѓаат или ако има негде да се купи ДОБРА компактибилна рачка уствари game-pad:toe:

Имаш конвертори што одат од Joypad на PS во USB.

Имаш конвертори што одат од Joypad на PS во USB.

А тие можеш да ги купиш во Анхоч за 210 денари. Јас веќе 3 години имам такво донгуле и џојстикот си работи супер.

Back
На врв Bottom