Планина или плажа?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување

Што повеке сакате?

• Вкупно гласачи
    443
Статус
Затворена за нови мислења.
Dvete. Prolet i esen preferiram planina, a na leto plaza. Iako poveke od saat ne mozam da ostanam na istata- me faka safra

Неможам да ги делам и двете убавини !

Планина во лето,плажа на есен-циганското лето...а?
На планина сред лето,кој не бил,не знае колку е убаво. И таму кулираш,има забава,ама сам си ја правиш,ако си сам-фино,ако си со друштво-супер. Чист воздух,дебели сенки,убави патеки за пешачење,шума..мммм...зеленило,одмор за душа. Плажата е повеќе за сеир,за забава која други ја прават,понекогаш е досадно,едно па исто. Е,пливањето е друга работа.Ама,не мора да пливаш на плажа и не среде шпиц, на сезона,нели?

Каква планина идам на плажа...
Се знае планина у зима:)

Планина и лето и зима и секогаш во секое време од денот и ноќта:je:

Planina. Sega zimo li e leto li e nema veza. Inaku planinata poveke ja sakam vo zima poradi snegceto i toa so mnoooogu sakam da skijam

Ако се има добро друштво и борбата е забава нема везе каде и на двете места е убаво.
Ако сакам одмор пак исто ми се фаќа бидејќи јас се релаксирам набљудувајќи ја природата а таа за двете различни места е посебна и Убава сама за себе, нормално тука станува збор за плажа која е помалку пуста и полна со жив свете освен единки од видот Homo sapiens.

плажа бе,планината ке ја остајме за на зима

Плажа, се разбира. Иако многупати знам да зашетам на Пелистер. :)

Ako si na planina mozes da se naspies za 5 saata-pocist e vozduhot.
Aj zaspij ako mozes na plaza u Ohrid na toa ladnoto so kup povrakanici okolu tebe.

Planina so ezerce..:)
Cist planinski vozduh,ladovina...prosetki...mir..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom