Плачете ли на песни?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Ne placam voopsto a najmalku na pesni,ali edna pesna posledno onaka so me pogodi od BIZZY BONE - JESUS se vika...ima nekoe montirano spotce na taa pesna mozete da go vidite na youtube,ako sakate se razbira...

Не, се наежувам. И тоа исклучиво на класична музика (патетична симфонија на Чајковски) и по некој саундтрак (гладиатор, Braveheart)

99% не, али моментално да си го гледам последниот концерт на Тоше на а1 и бев на присутна таму и побудава во мене мнооооогу емоции и си плачам :cry::cry::cry::cry::cry: не можам уште некои работи да сватам, и мислам дека и сите кои го гледаат сега исто како мене се чуствуваат...

i jas samo na pesnite na tose placam...a sea koga go gledam koncertot se potsekam kolku site bevme srekni, kolku tose bese sreken i zadovolen a sea...:'(

Јас плачам само на песната на нашиот ангел ТОШЕ ПРОЕСКИ на песната:Полско цвеке!Многу е жална песната...Полско цвекее,млад нека ме покрие душа нек ми љубат облаци кога нејкешш ти...:(

imam placeno na pesni koi stvarno me potsekaat na licnosti koi ne se poveke megu nas.

Самата песна не може да ме натера да плачам,колку и да ме потсеќа на нешто...ако ми се плаче може да ја искористам како изговор:kesa:

dali placam.. hmz zavisi od pesnata i situacijata.. makar i pesnata da e koj znae kooolku tazna nesekogas nemoze da me rasplace

Само еднаш ми се има случено, незнам како излегоа солзите, обично сум појака личност не се предавам на песните така лесно :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom