Плачете ли на песни?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
ми доаѓа да плачам на песната од леб и сол-чукни во дрво а многу имам плачено на iris-go go dolls, и заради филмот и заради текстот..толку.

аууу,многу плачам на песни..посебно во последно време..има некои песни кои ме потсеќаат на некоја личност или пак на некоја тажна случка..многу имам плачено на Goo Goo Dolls-Iris,Enrique Iglesias-Hero,Владо Јаневски-Што и да е ќе помине и сега на сите песни на Тоше..од очигледна причина..:cry:

Samo ednas placev na pesna i se toa poradi situacijata vo koja se naogav...me pogodi tekstot...a pesnata bese Vlado Janevski - Sto i da e ke pomine....a obicno ne placam na pesni,naprotiv,me razveseluvaat!

зависи... во принцип 90% од музиката што ја слушам е за шуткање и колење но има некои и емотивни :)

Imam samo na edna od Vesna Pisarovic ama ne znam kako se vikase

Ниту јас не плачам на песни со исклучок на некои песни од тоше...

да да многу често одредени песни ме растажуваат и во мене побудуваат спомени..од рок- power балади па се до староградски македонски песни.сите тие имаат посебен дел во срцето и ми значат нешто

Ofofoof...mi se ima slucano..ednas gledav eden film Kako RAstat devojkite i na kraj ja pustija "I'll be missing you" a filmo bese jebeno tazen i me rasplaka... plakav na "umbrella"ili del od lyricsot... zosto mi se positvoeti so situacijata i bese verojatno togas najtazniot moment vo mojot zivot...najebeno..no coment i ja pustija na radio...

sekogas koga ke ja slusnam od Vlado Janevski Sto i da e ke pomine!!osobena ako sum pijan!! samo na slednive stihovi:

malecok bev i uste neznaev
deka placat i vozrasni
odednas glej
brz mojot hartien zmej
kapnaa solzi na makja mi!!
:(

se slucilo da mi protece nekoja solza na sonata arctica-tallulah kakva pesna ej a pa textot e neviden slusajte ja !

Не...Не слушам таков вид на музика што сентиментално делува.

Nekogas (redovno) placev na Soldier of fortune, imam placeno i na Never say goodbye . . . .. . . .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom