Плачете ли на песни?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Деновиве на "Игри без граници" од Тоше.
Инаку од Чолич "Ако те одведу" и од Мерлин и Змијанац "Кад замиришу јорговани" спомени тоа е.

Ај ти не лажи многу .. знам дека дома сечеш вени на Hammer Smashed Face и Fucked With a Knife :pos:

:pos:
Потполно си во право. Најмногу плачам на "I Cum Blood", во срцево ме погоди песната уште првиот ден кога ја слушнав. :pos:
PS. A да, "плачам" и на "Addicted To Vaginal Skin" :pos: и на спотот од Six Feet Under - The Day That Dead Walked

Значи срамота еј .. какви плачковци сме .. еве ја моментално плачам на Cannibal Corpse - Blunt Force Castration :pos:

Никогаш немам плачено на песна. И да ми е тешко, тажна песна може да ме дотепа, ама не до плачење. Деновиве, додуша си плачам на Ариа и Игри без граници од Тоше.

Во целина неам плачено на песни..Многу често можам да сменам расположение од некоја песна....Ама деновиве ми надоаѓаат солзи на некои песни од Тоше ама да "цмиздрам" уште не:nesum:...

не плачам на песни!но има од некои срцето ми се собира!

Да, плачам на песни зашто некои песни толку го осликуваат мојот живот што едноставно само по себе солзите паѓаат, или пак некоја тачна случка поврзана со некоја песна. Плачам да, и тоа многу.:toe:

Плачам на одредени песни од Тоше Проески, бидејќи ненормално многу ме потсеќаат на него и неговиот живот. Инаку на никоја друга не плачам, само знаат да ме разнежнат, а солзи не!

Постојат ли песни за кои сте емоционално поврзани,ве потсеќаат,асоцираат на нешто и веднаш кога ке ги слушнете се расплакувате?Или тоа е само музика и нема зашто да се плаче.

Песна ко песна не може да ме трогне до толку, но ако има емотивна поврзаност и те како плачам, посебно ако се пронаоѓаш себеси во лириката....

Joк нема шанси и тешко да се измисли таа песна што ке ме расплаче..

placam!! e na pesni da placam!! a za nesto tragicno da e na primer ne! togas ne mozam....
ojdena :smir:

Imam placeno do sea samo na Jesen u meni-parni Valjak...taa pesna mi budi mnogu spomeni i me rastazuva premnogu!:(..i denovive na pesnite na Tose:(:(

Еднаш ми дојдоа солзи на I Will Always Love You од Whitney Houston кога ја пееше во живо....баш ми е жал за типката што заврши така.... сега си плачнувам на Nothing Else Matters од Metallica оти ме потсетува на Тоше кога ја пееше на градски лани и годинава, а да не правам муабет колку гличам кога ги слушам неговите песни...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom