Плачете ли на песни?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
mRnO напиша:
Постојат ли песни за кои сте емоционално поврзани,ве потсеќаат,асоцираат на нешто и веднаш кога ке ги слушнете се расплакувате?Или тоа е само музика и нема зашто да се плаче.
Не ме зезај, тоа е педерска работа.Евентуално може да има некој девојчици на 12-3 годинки да плачат инаку други нема шанса. Пројде тоа време.

Некогаш кога сум на аеродром и кога чекам да почне бординг за авионот кој лета за накај дома, и кога ја слушам Time Never dies и Passover od Anastasija на мојот мобилен ми навираат малку солзи радосници, бидејќи овие две песни ненормално многу ми создаваат слики од македонија.

Никогаш не сум плачел, иако има многу песни кои ми будат одредени спомени и (не)сакам да ги слушам секогаш.

najzakon pesni za da se sekavate na starite dobri sponemi,treba da gi slusate: riblja corba,bajaga,i nekoj dobri tazni stranski pesni!

Ми се десило да сменам расположение заради некоја песна шо ме потсеќала на нешто ама да плачам не :devojce:

до сега не сум се расплакал на песна... па ке видеме понатаму!

Сум плачела само на Tears in heaven од Ерик Клептон.
ak.gif

баш вчера плачев,луѓе мои,и тоа на детска песна...
не знам што се случи,бев среќна,еден гест ме онерасположи,заплакав на детска песна!!! уште не ми се верува..

mislam deka nemam placeno na pesni, ili imam...:) kako i da e, ima pesni koi me rastrevozuvaat...i me rastazuvaat...kako dana od sonata arctica..ah..

Да и тоа највеке на:
Nickelback - If Everyone Cared
Eric Clapton - Wondelful Tonight
Aerosmith - I don't wanna miss a thing
Bryan Adams - Everything I do..
Apocalyptica - Bittersweet...
излеа мн плачам..:)

Jakov напиша:
Не ме зезај, тоа е педерска работа.Евентуално може да има некој девојчици на 12-3 годинки да плачат инаку други нема шанса. Пројде тоа време.
Е видиш,ја и на 19 години знам да се разнежнам и расплакам на песна!:kesa:

ne mi se slucilo do sea :) da zaplacam ama na nekoj pesni mi padnalo teshko :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom