Плачете ли на песни?

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
hmm..mnogu pesni me potsetuvaat na nesto sto mi se slucilo i se naogam vo sekoja pesna..ama sekogas,sekogas mi doagaat solzi na nekoja budala od vlado janevski...a posebno koga sum pod dejstvo na alkohol..da ne pravam muabet...
И тогаш некоја будала ќе го спомне ко на шала твоето име, а ја без глас ќе те проколнам што не знам, не знам да те преболам...

Со песнава можам, наједноставно кажано, да си ги испеам мислите.

И да, ме тераше да заплачам понекоаш. Сеа поретко.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
како не да плачам, немам попаметна работа

Член од
4 јануари 2008
Мислења
505
Поени од реакции
65
Jas sum mnogu emotiven coek sekogas koga ke sum emotivno raspolozena si ja pustam All about loving you od Bon Jovi

muhaha

The biggest MCR fan
Член од
11 јануари 2008
Мислења
83
Поени од реакции
0
pa ne znam nekad
na Cancer zs me potseka... na nesto...
ama pesnata ja slusam sekoj den pa nema smisla i glupo ke bide ako placam sekoj den zaradi pesnata.
moze samo 1viot i 2riot pat koga ja slusnav

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
никогаш не сум заплачал на песни .. само некое јако металче да лудуваме песните се да се лудува не да се заспива со них .. ајмоо, KORN !!

Член од
9 февруари 2008
Мислења
542
Поени од реакции
15
obicno ne ,recisi nikogas ....osven koga zagina tose posle 2 meseci koga ke ja slusnev "Igri bez granici" mi doagaa solzi i ja menuvav vednas.Vo pincip ne ..... mi se budat custvata no ne pustam solza

ScaryGirl

Lurker
Член од
19 јуни 2008
Мислења
303
Поени од реакции
4
well...honestly...it happens:kesa:ама само на песни од Linkin Park:kesa:

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Не плачам,а ставарно не ми е јасно како може да плачете на песни:tapp::tapp:ама ајде за кој како....:smir:

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Многу плачам на песни затоа што во многу песни можам да се испосоветувам со дел од тескстот или пак со целата песна и тоа многу ме погодува, многу сум емотивна да го е...

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Не плачам за песни.Некако ептен сум тврд.Само секогаш премногу се нажалувам на Wonderful Tonight од Ерик Клептон.Не плачам, но ептен сум тажен.

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
obicno ne ,recisi nikogas ....osven koga zagina tose posle 2 meseci koga ke ja slusnev "Igri bez granici" mi doagaa solzi i ja menuvav vednas.Vo pincip ne ..... mi se budat custvata no ne pustam solza
и јас исто...на игри без граници стално плачев...сега само се наежувам, и некогаш ми идат солзи, зависи од ситуација, ама не плачам! сфатив дека треба да сум горд што сум живеел во времето на Тоше!

Kajgana Shop

На врв Bottom