Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Постојат универзални глупости, за кои некои плачат.pearl напиша:A kako znaes deka tvoite gluposti, se gluposti za toj sto place?
I aj te molam objasni, kakvo e toa placenje za gluposti?!? :raz:
pearl напиша:Ah be Acid, znaev deka ke mi se izbacis so nekoj primer od cas po Zapoznavanje na Prirodata i Opstestvoto![]()
Моливот чини 6-15 денари, на пазарче може да се најдат и за помалку. Ако некој се расплакува за тоа, тогаш има сериозен проблем.pearl напиша:A kako ti znaes kolku mu znaci toj moliv na toa dete? Mozebi mu e osobeno drag.
Бујрум, подобро се снаоѓаш така. :wink:pearl напиша:Tuku, aj da se spustam do 2-b odd.
Назад. Врати се на вториот цитат напишан од тебе. Ти од каде знаеш дека некој не се гордее со тоа што е размазен? Размазеноста може да значи многу за некого... :icon_rollpearl напиша:Toa sto ti go vikas od gluposti, jas ne go prepoznavam. Ama prepoznavam placenje od bes, od razmazenost. Vo toj slucaj ne e placenjeto ponizuvacko, tuku toa sto sum razmazena.
Правам разлика.pearl напиша:Prajs razlika ili ke odime vo Veseli Cvetovi???
Зависи какво плачење.
Ако е од тага, жалост, сожалување - оправдано е. Здраво е да се исплачеш убаво.
Ако е „цмиздрење” зошто нешто не ти е по кејф, тогаш не е оправдано.
Мразам плачковци... Не ми е сфатливо како може некој да плаче ако свитка прст/нога/рака, ако се исече, ако се изгребе. Не помага тоа.
Еве го "спорниот момент":pearl напиша:Samo uste ova. Jas nikade nikogo ne narekov glup, ako nekoj taka se dozivuva sebesi mene me zdobole, vaka najiskreno.
A ako vidis, nitu jas nekade se narekov sebesi prosvetlena, ama ako ti taka me dozuvuvas, fala ti![]()
pearl напиша:Kaj nekogo koj e dovolno "prosvetlen" kako prvo da okarakterizira svoj soucenik kako debilce, potoa i da mu go meri seriozniot problem i na kraj da sudi za normalni i nenormalni lugje.
Ali jebiga, nekoi lugje ke ostanat da si ziveat vo magla, grizejki ja mudrata raka, koja postojano im go pokazuvase patot za polesno "upravuvanje" niz zivotot.
Се нарече автоматски со актот кога мене ме стави во наводници како "просветлен".pearl напиша:A ako vidis, nitu jas nekade se narekov sebesi prosvetlena,
Никако, ама ти можеш да се тешиш дека некој те доживува, можеш дури и смајли да користиш!pearl напиша:ama ako ti taka me dozuvuvas, fala ti