Плачење

• Креатор на темата Креатор на темата Reds United
  • Време на започнување Време на започнување
Пооследен пат сум заплачал на видео за Арсенал, а тоа беше пред 3 месеца некаде. :D
Можам да заплачам само за нешто што навистина го сакам, а тоа ми е клубот и фамилијата.
За девојка никогаш не сум плачел, само кога се изнервирам ми иде да ја исплескам по газето. :D

Не можам да се сетам стварно кога последен пат плачев. Хмм .. Ваљда кога се разведоа моите родители пред 5-6 години.

Пред 4 години беше. Целиот свет кој го спознавав го снема. Се сруши. Премногу лоши спомени од тогаш. Седев на школо и ми доаѓаше да плачам. Бев прва смена на школо и дома немаше никој. Си дојдов, си се стуткав во едно ќошенце каде од мал си седам во такви моменти и си се исплакав едно убаво. Не сакам да ме гледаат луѓе како плачам, не поради тоа што тие би го помислиле за мене, туку чувствата за мене се премногу лична ствар.

пред недела дена од прилика. бев болен само што се вратив од одмор ми се насобраа мноогу работи и си пуштив некоја солза така. ептен ми се собраа работи на куп стискав стискав и неможев па си пуштив некоја солза и ми олесни до некаде... највеќе што може да ме натера да плачам се старите добри поминати спомени со друштвото кое за жал го нема веќе никаде.. кој лево кој десно секој свој пат.

Има една узречица татко ми шо ептен му ја поштуем
"Шо кур плачеш, дај да те згазам од ќутек бар да има за шо да плачеш".
Се разбира никад не сум плачел :cool:

Има една узречица татко ми шо ептен му ја поштуем
"Шо кур плачеш, дај да те згазам од ќутек бар да има за шо да плачеш".
Се разбира никад не сум плачел :cool:
хаха респект за узречицата на татко ти и татко ми ми го има ова кажано

денеска си пуштив некоја солза, а и ја не знам зошто.
ама добро ми дојде. се прочистив комплет после дооооолго време, а посебно очите ги прочистив.
инаку обично може да ми дојде солза на око ако сум премногу лут или нервозен ама во последно време не успеа некој дотолку да ме налути па мораше сам да се прочистувам :)

Иначе јас најчесто си плачам од нервоза и бес...така си го исфрлам али се осеќам мн ретардирано. Дај кажете дека не сум единствена :D

Како личност сум многу емотивен и нежен ..така да лесно се расплачувам за некој важни работи кој сум ги изгубил или се случиле во мојов живот..

Хммм ... па јас често си плачам .. еве денес како и претходните 3 дена си плачев и тоа неколку по пати( имав причина) мегутоа сум мнооогу премногу чувствителна личност ( се мразам поради тоа ) и затоа плачам почесто ... ке отидам на одмор плачам за моите, дечко ми ке отиде некаде на 2 дена плачам за него, гледам некој филм каде што другите се смеат јас плачам, се нрвирам плачам, тажна сум плачам, срекна сум плачам :/ btw секоја помош во врсак со ова е добредојдена бидејки мислам дека моите чувства се претерано изразени :/

koga imam pricina za placenje placam da mi olesni samo ne pred decata da me gledaat nesakam da gi zamaram so problemi sakam sto poveke denot da pominuva veselo iako nekogas i nee dojdeno do toa. placam samo noke koga ke zaspijat site vo krevet.

Плачам кога ми е тешко или кога гледам дека на некој му е тешко. Ако не се солзите можеби ќе испукам или нервно оболам.. така да не ми е ни срам ни перде си плачам колку сакам !

Во петокот местевме оградата кај Ристе Смокот. Ко се акнав со чекан 5 кила по палец!!!
плачење!! плачење!! солзи да леат..... Ристе од жал сакаше да ме заколи да не се мачам толку (тој си е многу емотивен , не може да издржи да гледа друг да пати) арно го фатија и кутнаа на земја па ми помина пополека....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom