Placebo

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
јас се видов со појз'н г'рл на таксират фестивалот.. така да неа ќе ја препознам одма, а за другите... ќе се видиме :)

P.S. Мислам дека и со KohlBass се видов .. :)

кај загинавте бе??? :) ште два дена!!! ќе се договориме да се видиме или не??? :)

Концертот почнува во 21:00.
Скопјани кажувајте вие збирно место, да не ви се мешам дури од Велес. :helou:

Tonchie напиша:
Леле колку ќе има како тебе... туку ај, те иам гледано по сфирки... овојпат ќе ти пријдам и ќа кажам...
Хелоу, мај нејм из Тончи, енд ај ем еј гуд мен!

Абе, мене тоа ми е стандард фаца :) Али ако ме видиш дојди, пошо ја ем ќора сум ем мислам дека не те знам :)

Mmmm ova me potsetuva na Vardarce, on isto taka praveshe na vremeto, sam so voz/bus, patot pod noze i na vremeto go imashe na site deshafki.
Heppa Dark Angel... jas sum so 2 golemi druzhini, ako sakash dojdi, the more, the merrier

Ајдееееееееееееее јееееееееееееееееееееееее дојде денот.Јеееееееееееееееееееееееееееееее:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ааааааааааааааааааааааааааааауууууујееееееееееееееее :):)
моментално се наоѓам во нет кафевоново лисиче :( Че се видиме тунајт људи? :):) хоупфули...:)

e tie sto ke odat na placibo stvarno ke gi mrazam za cel zivot... hr

Ехехеее...душава ми плаче за пеерчињава...Ама ај другпат...
И нејќев да одам оти се они - они (не викам дека не вредат, ама и не ги слушам баш) туку колку да ја искусам атмосферата и урликањето...А ќе ја има до бесвест...

вечерва нстапуваат, сакав да одам,ама не можам, тоа е, здравје

Ја не сум задоволен, дали затоа што пласибо ептен ретко ми налетуваат у ВинАмп па не им ги знам сите песни. Или поради ептен лошата предгрупа, или поради тоа што не се вратија на Бис...
После концертот дознаф дека едвај чекале да завршат со свирење и да киднат со џип у хотел, ич не им се свирело.

Интересни моменти:
- Се онесвести дете позади мене, за минутка дојдоа од обезбедување и медицинска сестра и го средија детето и го изнесоа на страна.
- Се запознаф со Посион Грл и Томас.

Tonchie напиша:
Интересни моменти:
- Се онесвести дете позади мене, за минутка дојдоа од обезбедување и медицинска сестра и го средија детето и го изнесоа на страна.
- Се запознаф со Посион Грл и Томас.

како бе? ц ц ц па и јас бев на 10 метри од случувањава... то е... друг пат ќе се видиме :) иначе, ОК беше, ама тоа шо не се вратија на бис стварно не е за оправдување.. Англиска работа... :)

English fagets!!!
Indeed!
Crazy Rasmus се шегуваше дека ќе му се пушти на пејачот да види дали е педер. Ама после неискачање на бис, таа заклучи дека навистина е педер.

Инквизитор, ај следна сфирка ќе се запознаеме у живо или у парк.

Никогаш не сум бил фан на Placebo, ама супер беше концертот. Не најдов ниеден организациски пропуст, освен тоа што не се вратија на бис, ама сепак, тоа си е нивни избор. За сет листата нема да коментирам зашто и така никогаш нема да бидат задоволени сите што дошле...

P.S.
Tonchie, со мене се запозна...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom