Placebo

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
Се радувам више два дена.:vozbud: Јееј!

Sto?!??!???????????!/:vozbud::vozbud:?!??!/!??!??!??!:vozbud:??!!?jas se popaliv.zimi sve koa doznav srcev udar.gotovo.kraj.fin.definitivno ke odam.ako saka nekoj so mene ajde

Пошто глеам форумџии доста сакаат да идат, може и заедно да идеме, зш да не. Ја и Суссаро сме кајганџиски тим за концерти, дури и до Београд идеме :)

Black Rose напиша:
Најсериозно?! :vozbud: И мене ми се оди!!!

- ако си најдам друштво :icon_frow
Ајде ќе идеме сите заедно,баш ќе ни биде забавно:je:

уште да се потврди дека стварно доаѓаат, карта да кажат колку пари е, да потрошам парите за Саксон и Мастерплан и да почнам да си собирам пари за Пласибо...

п.с. Кајгана на Пласибо? да им кажеме да не сместат посебно :))))

Вчера имаше во весник дека ќе се потруделе да не биде повеќе од 20 евра.А за сигурно да се надеваме дека е сигурно.

LouWeed напиша:
ako si nad 25, ja ke ti praam drustvo.....

nisto od drustvoto .....17 ti odgovara :pos:

BoYd напиша:
Ајде ќе идеме сите заедно,баш ќе ни биде забавно:je:

Dobra ideja vi e voa...kajgana na Placebo :je:

Najdov edna drugarka, sea pari da pocnam da sobiram

BoYd напиша:
Вчера имаше во весник дека ќе се потруделе да не биде повеќе од 20 евра.А за сигурно да се надеваме дека е сигурно.

срамота е да биде поише од 15 евра ако веќе пуштаат голем број на влезници во продажба

може да се отиде на placibo,не ми се нешто посебно,али ипак вреди да се види.интересна ви е идејата за колективна посета на placibo.

Гижо напиша:
срамота е да биде поише од 15 евра ако веќе пуштаат голем број на влезници во продажба
У право си,ама ќе почекаме па ќе видиме.Вреди да се отиде,ова кај нас ретко се случува.

Abe sigurno karta ke bide 1 500 den.100%.lele doagaat leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kraj.ajde da se zdruzime i da ideme

Колективно идење на Пласибоо?!
Е, уај нат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom