Jaс вечер че носам блуза со Редиохед (оние кои не ги знаат Radiohead, вака иди пишано) па ако ме препознај или ако му сум за тепање на некој ете менека ме стопира.
дома гол ќе си идеш, без блуза

утре ќе ти дојдам ја беее!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jaс вечер че носам блуза со Редиохед (оние кои не ги знаат Radiohead, вака иди пишано) па ако ме препознај или ако му сум за тепање на некој ете менека ме стопира.
Почна да се збира народ....гледам се наредиле штандојте ќе има веселење вечерва. Само како не му текна една година да даеја помали цени на пивото ова почје на парифест е откако пивофест, секоја година за 4 дена мањак 70 евра мин.
--- надополнето: 18 јули 2013 во 17:45 ---
Александар главен че бидиш вечерва сите од форумов че те познат![]()
Прилепчани, дали некој од базените во Прилеп организира ноќно капење, деновиве за Пивофест?
Почна да се збира народ....гледам се наредиле штандојте ќе има веселење вечерва. Само како не му текна една година да даеја помали цени на пивото ова почје на парифест е откако пивофест, секоја година за 4 дена мањак 70 евра мин.
--- надополнето: 18 јули 2013 во 17:45 ---
Александар главен че бидиш вечерва сите од форумов че те познат![]()
Ej ej, името ми го погоди. Не е случајно сигурно. Низ сета гужва како че се види то Редиохед едно чудо, две![]()
Прилепчани, дали некој од базените во Прилеп организира ноќно капење, деновиве за Пивофест?
Појак сум од баба Ванѓа мн видовит сум
Дури и на прекар мислам дека те памтам од АК47 на нашки кажано
Порано ме знаеше и ти ама сега да ме видиш нема шанси да ме познајш последните 3 години од ко не сум пп сум сменет едно 102 % шо би рекол амди бајрам
СредноЗначи некој до 8-мо одделение
Ми текнува на 3-4 чоеци.
он топик :Инаку распоредов ако остани како шо е наведен по некоја логика околу 00 тие со виолончелата идат ако не се лажам