Пивофест 2012 - 12-15.07.2012

• Креатор на темата Креатор на темата BilboBaggins
  • Време на започнување Време на започнување
Шо напраевте бе, дојдовте? Аиии на видеово над мене се гледам, дечкото со црна блуза и црвени рогој и левата рака вџеб, ова пред 100 години...

лелеее ако заврни.... жива вода че не напрај

Шиба ветер опасна работа.

336480_3414358409518_951063932_o.jpg

:cool:

Тоа црнчето го зачекав, нешто слично како Conquering (Кои ги имам преку 10 пати гледано) и толку. Се напив едно 0.5 со лимонче, дупло го платив али не жалам, немав пробано, меракот беше голем. Налет друго и од женската го испив.
Од тука на име заминав и си поминав закон :)
В чаршија не знам што се случувало за да би ви дал подетален опис, но не жалам, едноставно денеска немав интерес, утре малку поинаку........си велам :)

не да се фалам али тревата тиња ја направивме, не се газеше од ѕензање над нејзе, секоја чест за САРС а и особено за дубиоза :)
сега уште кирил и жељко :)

Офтопик прашање, не сум бил во Прилеп со воз оддамна, од железничка до кафаната Македонска Куќа како да стасам вака, ориентација?

Офтопик прашање, не сум бил во Прилеп со воз оддамна, од железничка до кафаната Македонска Куќа како да стасам вака, ориентација?
Откако ќе се појавиш зад железничка на тоа главната улица, терај само право, (тоа би идело твоја десна страна на кај дрворедите, па тераш право како погоре што ти реков)...........ни лево ни десно, право одиш можеби 2 километри пример, до топката која свети, т.е 13 катницата, од десна страна ќе видиш пишува македонска куќа :)

абнауисхдајкос свимса поерспективааааааа елалелалелалалала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom