Lu5
Som la gent Blaugrana!
истото важи и за висок дечко со фризура која скопјаниве ја викале „земунка“ и со брада во форма на блутут слушалкиАко види некој црномањест дечко со Афро фризура вечер нека се поздрави и упознае![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
истото важи и за висок дечко со фризура која скопјаниве ја викале „земунка“ и со брада во форма на блутут слушалкиАко види некој црномањест дечко со Афро фризура вечер нека се поздрави и упознае![]()
истото важи и за висок дечко со фризура која скопјаниве ја викале „земунка“ и со брада во форма на блутут слушалки![]()
Јас те видов на Скрим фестивалот во февруари, влезе во ШехерезадаАко види некој црномањест дечко со Афро фризура вечер нека се поздрави и упознае![]()
Јас те видов на Скрим фестивалот во февруари, влезе во Шехерезада
Бтв, тргам јас, ако бидам среќник да влезам во воз, арно ако не на автобуска.
Јас не знам како изгледам за да се опишам.
хахаха како ти е позгодно само носи мена грб да те носам или под мишки ?
хахаха како ти е позгодно само носи ме
Требаше порано да ми кажиш сеа на жешково не можам да дојдам до Скопје....хахаха како ти е позгодно само носи ме
ај по ладот дојдиТребаше порано да ми кажиш сеа на жешково не можам да дојдам до Скопје....
тогаш ќе ѕенѕам пред комерцијална банка..:ај по ладот дојди
па земи нешто од комерцијална и така си тамутогаш ќе ѕенѕам пред комерцијална банка..:![]()
па земи нешто од комерцијална и така си таму
Вечер има да се пицнам црно патиче адиБас, кусите фармерки, плаво блузиче со некој натпис демек недоволно сфатен,косицата нагоре и нема женска шо нема да ми се допадне бе!