Пивофест 2011 - 14-17 јули

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа единствен сум за Royksopp :pipi:
Мада анкетава врска нема,без потреба дигаат прашина...

Мене ова ми е ептен сомнежливо, некако не ми иде у глава... ќе видете накрај некој од соседството ни ќе ни пее пр. Карлеуша, Брена ќе удрат на турбофолк па нека се пее и пие у стил тооо Цецоо :cug:

The Prodigy у Прилеп?!?

Се надевате ли дека стварно ќе донесат некој од бендовите шо им се наведени на ОФИЦИЈАЛНИОТ сајт на пп Пивофест??
Ако дојдат Продиџи спремен сум пешки до Прилеп со марама на стапче врзана ( ко на Том и Џери) :)...само ако не дојдат муката ми е шо ќе треба пак да идам до таму за да го утепам тој шо дал лажна надеж:) И извинете ако има слична тема, ја барем не најдов таква, а можда сум и ќорав. Поз

Јас колку што сум запознаен ќе се стави на гласање во советот кој да дојди, помеѓу Здравко Чолич е Продиџи е дилемата и можеш да претпоставиш кој ќе го изгласа неписмениот совет на ПП.
А Здравко Чолич бара 3 до 4 пати повеќе пари од Продиџи, ама тоа ти е неписмен народ сме.......... ајде јас искрен најголема желба ми е Продиџи, ама не сум оптимист во врска со ова прашање. Види само години наназад кои биле ѕвезди на Пивофест ќе ти стани јасно и оваа година кој ќе биде.

Штом треба да одберат помеѓу Здравко и Продиџи, Здравко ќе дојде, сеедно колку бара. :toe:

Јас колку што сум запознаен ќе се стави на гласање во советот кој да дојди, помеѓу Здравко Чолич е Продиџи е дилемата и можеш да претпоставиш кој ќе го изгласа неписмениот совет на ПП.
А Здравко Чолич бара 3 до 4 пати повеќе пари од Продиџи, ама тоа ти е неписмен народ сме.......... ајде јас искрен најголема желба ми е Продиџи, ама не сум оптимист во врска со ова прашање. Види само години наназад кои биле ѕвезди на Пивофест ќе ти стани јасно и оваа година кој ќе биде.
Штом е така нема никакви шанси The Prodigy да ги одберат :lut:

Која журка ќе стане ако дојдат Prodigy ...не се свесни дека ЌЕ СЕ ПОЛИВАМЕ СО ПИВО...фактички и поеќе профит ќе имаат..а на Здравко само ќе се чукаме..

Абе ја као шо видов прееска (иначе се гласа онлајн), после Продиџи највише гласови имаат Сајпрес Хил. Е сеа, мене ми одговара и тоа, али Продиџи си се...знаете:))). А ако од таму одлучуваат, боље нека се одлучат за Продиџи,зашо, као што кажав погоре, носам чифтето и советот ќе пропее по мое (наше):)))

Штом треба да одберат помеѓу Здравко и Продиџи, Здравко ќе дојде, сеедно колку бара. :toe:

Е тоа ти е, а и реално да гледаме Здравко ќе собери повеќе луѓе и на Здравко ќе се испијанат повеќе луѓе и ќе се потрошат повеќе пари... е сега нашата пуста желба на Марјан му изгледа глупава, Здравко било подобро....
Ај да скратам тука се фрустрирам само што пишувам за ова а кога ќе размислам подобро... кој вкус за музика го има Македонскава нација... ТРАГЕДИИ

Нормално дека Здравко Чолич ,кој би се нафатил да превземе ризик за природна катастрофа ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom