Пивофест 2011 - 14-17 јули

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Изгледа единствен сум за Royksopp :pipi:
Мада анкетава врска нема,без потреба дигаат прашина...

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Мене ова ми е ептен сомнежливо, некако не ми иде у глава... ќе видете накрај некој од соседството ни ќе ни пее пр. Карлеуша, Брена ќе удрат на турбофолк па нека се пее и пие у стил тооо Цецоо :cug:

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
The Prodigy у Прилеп?!?

Се надевате ли дека стварно ќе донесат некој од бендовите шо им се наведени на ОФИЦИЈАЛНИОТ сајт на пп Пивофест??
Ако дојдат Продиџи спремен сум пешки до Прилеп со марама на стапче врзана ( ко на Том и Џери) :)...само ако не дојдат муката ми е шо ќе треба пак да идам до таму за да го утепам тој шо дал лажна надеж:) И извинете ако има слична тема, ја барем не најдов таква, а можда сум и ќорав. Поз

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Јас колку што сум запознаен ќе се стави на гласање во советот кој да дојди, помеѓу Здравко Чолич е Продиџи е дилемата и можеш да претпоставиш кој ќе го изгласа неписмениот совет на ПП.
А Здравко Чолич бара 3 до 4 пати повеќе пари од Продиџи, ама тоа ти е неписмен народ сме.......... ајде јас искрен најголема желба ми е Продиџи, ама не сум оптимист во врска со ова прашање. Види само години наназад кои биле ѕвезди на Пивофест ќе ти стани јасно и оваа година кој ќе биде.

H

HITCH

Гостин
Штом треба да одберат помеѓу Здравко и Продиџи, Здравко ќе дојде, сеедно колку бара. :toe:

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Јас колку што сум запознаен ќе се стави на гласање во советот кој да дојди, помеѓу Здравко Чолич е Продиџи е дилемата и можеш да претпоставиш кој ќе го изгласа неписмениот совет на ПП.
А Здравко Чолич бара 3 до 4 пати повеќе пари од Продиџи, ама тоа ти е неписмен народ сме.......... ајде јас искрен најголема желба ми е Продиџи, ама не сум оптимист во врска со ова прашање. Види само години наназад кои биле ѕвезди на Пивофест ќе ти стани јасно и оваа година кој ќе биде.
Штом е така нема никакви шанси The Prodigy да ги одберат :lut:

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Која журка ќе стане ако дојдат Prodigy ...не се свесни дека ЌЕ СЕ ПОЛИВАМЕ СО ПИВО...фактички и поеќе профит ќе имаат..а на Здравко само ќе се чукаме..

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
Абе ја као шо видов прееска (иначе се гласа онлајн), после Продиџи највише гласови имаат Сајпрес Хил. Е сеа, мене ми одговара и тоа, али Продиџи си се...знаете:))). А ако од таму одлучуваат, боље нека се одлучат за Продиџи,зашо, као што кажав погоре, носам чифтето и советот ќе пропее по мое (наше):)))

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Штом треба да одберат помеѓу Здравко и Продиџи, Здравко ќе дојде, сеедно колку бара. :toe:
Е тоа ти е, а и реално да гледаме Здравко ќе собери повеќе луѓе и на Здравко ќе се испијанат повеќе луѓе и ќе се потрошат повеќе пари... е сега нашата пуста желба на Марјан му изгледа глупава, Здравко било подобро....
Ај да скратам тука се фрустрирам само што пишувам за ова а кога ќе размислам подобро... кој вкус за музика го има Македонскава нација... ТРАГЕДИИ

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Нормално дека Здравко Чолич ,кој би се нафатил да превземе ризик за природна катастрофа ?

Kajgana Shop

На врв Bottom