Пиво

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Коe пиво најчесто го пиетe?

• Скопско

Гласови: 279 40,5%
  • Златен даб

Гласови: 188 27,3%
  • Amstel

Гласови: 67 9,7%
  • Heineken

Гласови: 77 11,2%
  • Tuborg

Гласови: 53 7,7%
  • Beck's

Гласови: 17 2,5%
  • Други

Гласови: 122 17,7%

• Вкупно гласачи
    689
Не сум по пиво за вас што сте:

Прегледај го приврзокот 392442

не очекувам да е нешто посебно може дури и да е лошо ама ко за проба за таа цена за еднаш може. А шо знаеш некогаш знаело и изненадувања да се случат.
Чим 25 е продажна, набавна не би требало да е испод 20.. Баш кажи што ќе излезе

Има сладникав вкус, но го пијам неизладено, па може изладено да има малце поразличен. Цена: 25 денари во Дим Маркет. Оценка: 4/5

20231005_231438.jpg

Ова Becks се прави во бугарија во каменица и нема врска со бекс, катастрофа тешка е купив 2 се покајав, уште додека ги пиев ме искинаа киселини после не сум можел ни да спијам, тешко срање. бугарско пиво више у живот не купувам, исто е и карлсберг у кам го има исто од бугарија, катастрофа.

Ne vidov unazad dali e pisuvano, ali vo BEER GARDEN vo Skopje na boemska ima preku 150 vida piva. Nesekojdnevo za kaj nas i pozitivno iznenaduvanje vo sekoj slucaj :)

Attachments

• 20231008_151311.jpg
    20231008_151311.jpg
    1,5 MB · Прегледи: 52
  • 20231008_151317.jpg
    20231008_151317.jpg
    1,5 MB · Прегледи: 51
  • 20231008_151323.jpg
    20231008_151323.jpg
    1,4 MB · Прегледи: 48
исто е и карлсберг у кам го има исто од бугарија, катастрофа.
Ова во некои продавници може да биде увезено и од Романија.
Старопрамен, Бекс, тоа едно на A :D , се пива што се праат у Бугарија.
Бира Морети е на Хајнекен Србија. Самата цена кажува, не може Карслберг да ти е 70 денари карикирам и да мислиш дека е увезено од Данска.

Ја пред некој ден од Кит Го пиев едно белгиско
116861.jpg

имаше уште 2 врсти, едното у бордо лименка другото ко кремаста нешто ама имаат додатоци како портокал и коријандер. Ова е чисто пиво, добро е ми се свиѓаше.
Истотака и Блу Мун го пробав, не е лошо и тоа ама Лефе ми е најбоље од белгиски што сум пробал сеа за сеа.

Ова во некои продавници може да биде увезено и од Романија.
Старопрамен, Бекс, тоа едно на A :D , се пива што се праат у Бугарија.
Бира Морети е на Хајнекен Србија. Самата цена кажува, не може Карслберг да ти е 70 денари карикирам и да мислиш дека е увезено од Данска.

Ја пред некој ден од Кит Го пиев едно белгиско
116861.jpg

имаше уште 2 врсти, едното у бордо лименка другото ко кремаста нешто ама имаат додатоци како портокал и коријандер. Ова е чисто пиво, добро е ми се свиѓаше.
Истотака и Блу Мун го пробав, не е лошо и тоа ама Лефе ми е најбоље од белгиски што сум пробал сеа за сеа.

Другите две подобро да не ги ни пробаш..

Пилснер Уркел го имаат. Го пробував еднаш, пелин горчи, ич не ми се свиѓаше. :D

У последниве месеци што имам пробано, најмногу ми се сладеше едно естонско Саку. Топ ми легна.

Блу Мун е америчко.
Јас не сум нешто фан на Лефе. Трипел Кармелие и Делириум Тременс ми се врв од белгиските.

Сент Пјер за таа цена си е пристојно пивце. Океј ми се сите три.

А Бир Гарден малку ко да претерале со цените.
3000 денари Трапист Вествлетерен, 400 денари Бернард o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom