Пиво

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Коe пиво најчесто го пиетe?

• Скопско

Гласови: 280 40,5%
  • Златен даб

Гласови: 188 27,2%
  • Amstel

Гласови: 67 9,7%
  • Heineken

Гласови: 78 11,3%
  • Tuborg

Гласови: 53 7,7%
  • Beck's

Гласови: 17 2,5%
  • Други

Гласови: 123 17,8%

• Вкупно гласачи
    692
Дружба со азискиве лагери ќе имам денес.

Јужно Корејско - Cass Fresh 4.5% ABV
Кинеско - Tsingtao 4.7% ABV
Јапонско - Asahi Super Dry 5.0% ABV

Прегледај го приврзокот 335820
Asahi ми е синоним за суво пиво без грд афтертејст и го препорачувам за сите што сакаат газирани пива. Сингтао кај го најде? Сакам да видам колкав удел швабите им напраиле на жутиве уште на почетокот на 20ти век.

Asahi ми е синоним за суво пиво без грд афтертејст и го препорачувам за сите што сакаат газирани пива. Сингтао кај го најде? Сакам да видам колкав удел швабите им напраиле на жутиве уште на почетокот на 20ти век.

K Shop, продавницата за азиска храна

Едно доста лајт пиво. Меко, помеко здравје.
За освежување сега на топлово океј е, но некој посебен шмек слабо.
20220620_192145.jpg
Живели! :ајнапиво:

Некој ептен влезе јако Перони кај нас, веќе сегде го гледам. Не декa e лошо пиво ама од комерцијалните италјански Морети и Порети ми се многу подобри. Посебно Порети ми е може топ 3 комерцијални пива со Стела и Карлсберг.

2018-03-12-CBA-CH-Poretti-Line-up-completa-con-luppoli-3-1400x830.jpg

Ајде па некој од Србија ке дојде. Еве Карлеуша може, она Македонија ке не нарече :sramezliv:

Ајде па некој од Србија ке дојде. Еве Карлеуша може, она Македонија ке не нарече :sramezliv:
Го тера ли некој со сила пред секоја публика да извикува ДА ЖИВЕЕ РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА? Наспроти него Перо Камиказа од Меморија извикува НЕМА СЕВЕРНА ИМА САМО МАКЕДОНИЈА.

Всушност како ова е поврзано со темата Пиво? Дека фестивалот се вика Пиво Фест? Името на државата е тоа, Северна Македонија. Сакале ние или нејќеле друга приказна е.

Mythos лош печаток ми остави. Али тоа што се продаваше во Германија не беше исто како во Грција под лиценца беше полнето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom