Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 25.537
- Поени од реакции
- 63.049
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во ред е, јас исто 90% од времето сакам лагери. На крај краишта пиво е да те освежи, и долго да имаш што да шмрцкаш во друштво или пред компјутер, телевизор.. е си сакам и пченични, на времето и темни, ама кај нас тенко на таа тема.Па добро ова е генерално од тоа што сум пиел. Не сум љубител на крафтови и пченични. Повеќе сакам питки лесни, нема сега да глумам експерт со некое нефилтрирано пример. Исто не сум фан на темни пива ни па овошни глупости. Макс што би одел е Старопрамен Гранат (го немам начекано кај нас), кој е некоја полу темна варијанта ама и од тоа повеќе од кригла неможам да испијам. Али затоа регулар пилснер би го толчел до гихт да ми се појави.
Чим Дани ловес дис мора да имале некоја јако јако лоша понудаПиварата Eichbaum која прави и многу пива под друго име што се продаваат низ државите, е под стечај. Ќе ја смали понудата по маркетите.
На тема темни пива ако некогаш те носи патот накај Финска (или било кој друг нормално) посебно во Турку/Åbo пиварата се вика Kakola brewing companyВо ред е, јас исто 90% од времето сакам лагери. На крај краишта пиво е да те освежи, и долго да имаш што да шмрцкаш во друштво или пред компјутер, телевизор.. е си сакам и пченични, на времето и темни, ама кај нас тенко на таа тема.
Па-што-знам- далли-неккоггаш-ќе-иддам- во-ФиннскаЧим Дани ловес дис мора да имале некоја јако јако лоша понуда
На тема темни пива ако некогаш те носи патот накај Финска (или било кој друг нормално) посебно во Турку/Åbo пиварата се вика Kakola brewing company
Пивото Lauha - мислам дека после ова почнав да ги сакам Stout

Никогаш не викај никогаш.Па-што-знам- далли-неккоггаш-ќе-иддам- во-Финнска
Ама, никогаш не викај никогаш.

Што знам, смешни ми се финците, со тоа јазикот.Никогаш не викај никогаш.
А и убава е за посета зашто да не, плус Stout не е за на плажа у Шпанија/Италија/Тајланд![]()
Чим Дани ловес дис мора да имале некоја јако јако лоша понуда