Може не знам тоа, овие ги најдов во обичен маркет во Маџарска и одма земав да пробамТоо друже, јас во стакло го пробав! Имаат колекциони пакети изгледа! Јас имав едно пет вида Старопрамен!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може не знам тоа, овие ги најдов во обичен маркет во Маџарска и одма земав да пробамТоо друже, јас во стакло го пробав! Имаат колекциони пакети изгледа! Јас имав едно пет вида Старопрамен!
Го пробав денес Перони настро аѕуро, многу лесен и питок лагер, со астрономско висока цена. Убаво е да се проба, но за голема количина треба бубрег да шитнам.
95 за 0.33. Ко шо реков, за бубрег шиткање е. Радије би јапонското, иста количина е ама ради суво па го цугам полека.Колку го плати? Околу 70 мислам треба да е, пристојна цена.
Мене ми е омилено од Перони (6 типови до сеа сум пробал од нив), баш како што рече, прилично лесен лагер. Лизга
Btw денес La Trappe Trapist Tripel пиев.
Квалитетено пиво. Со повисок процент на алкохол, погорко, што е и карактеристично за Tripel стилот.
95 за 0.33. Ко шо реков, за бубрег шиткање е. Радије би јапонското, иста количина е ама ради суво па го цугам полека.
во право си, отсега па натаму ќе внимавам што ќе објавувам, а и кога ќе објавувам ќе гледам да дадам барем и некој краток коментар.@dobramuzika извини вака, ама сликиве малку без поента се. Што пива се ова на сликава, кај ги има, како ти се допаѓаат? Некое коментарче нема да е лошо...