Пиво VS Кока Кола

• Креатор на темата Креатор на темата DBG
  • Време на започнување Време на започнување

Пиво или Кока Кола

• Вкупно гласачи
    491
Темава.... на авторот за ручек му рекле скара дека ќе му прават па, ај да праша што оди подобро за да купи....
az.gif

Ако јадам скара и пијам пиво нема да можам да се најадам и ќе бидам подуен само од пивото, а кока колата послаба сие....
пиво може дур се праи скарата после тешко:)

Кока-Кола зависник, пивото не ми лежи. :smir:

Пиво Рулз .. Кока Кола - Аут

za slavenje pivo, za sekojdnevni situacii Koka-kola

Што и да е, само да не е пиво.:) Па нека е Кока Кола, Фанта, Швепс, џус...:)

Обично коа јадам скара или било што, нејќам да пијам пиво, Кока кола боље ќе ме освежи онака после јадење, а пиво пијам коа ќе седнеме да пиеме асално, и во ситуации коа се слави нешто. :)

Па и пиво и кока-кола добро ми одат така да изборот е од кое има повеќе од тоа пошо ако се запиеме 10 скари ке треба да се изедат :) и на крај се одлучив за кока-кола. Некако подобра е а и стално секаде сум со кола така да избегавам алкохол кога возам.

Кока - Кола, со пиво не ми иде :party2:

Пиво и скара гррррррррррр комбинација

Хмм кога како, зависи кај сум, што сум, кој мен глеа :):):) Инаку јас сум позната по тоа што си мерачам пивце, така да, ако веќе морам да бирам, дефинитивно се одлучувам за „Скопско„! Али напоменувам, све зависи од денот и расположението...:)

pa so skara poveke mi ide koka kola a inace pivo vo sekoja druga prilika osven zaedno so jadenje.:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom