Пиво Фест Прилеп 2010 - од 15-18 јули 2010

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
се загубивме цело друштво поради големата гужва:pos:

:icon_lol:

Бев и јас за Цеца годинава пиво фест беше нај од сите досега си поминав најубаво :toe:
Улиците кои беа 10 минути до центар беа блокирани со полиција забрането беше да влезеш со возило и паркираш поради преголемата гужва по улиците .... специјалците беа дојдени во голем број за пиво фест ...како ја чуваја демек ке ја киднапираат не можеше да поминиш до местото каде што беше Цеца послем настап па камоли да дојдиш донеа :)

^^На клипот само планинци и земјоделие :)

Цеца пееше на плејбек? Важно ѓи собра парите и си замина среќна/

Цеца пееше во живо и одржа целовечерен концерт од 90 минути :icon_lol:.

Цеца пееше во живо и одржа целовечерен концерт од 90 минути :icon_lol:.

Јас мислам дека беа повеке од 90 минути затоа што почна од 22:30 часот а заврши некаде кај 00:30

Се беше супер, посебно Четвртокот, освен последниот ден. Цела сељачаана од цела Македонија собрана на едно место, катастрофа.

220px-La%C5%A1ko_pivo.JPG

Ај в година да се молиме за подобри гости, не дека беа лоши, ама пак да мезниме нешто од светов, доста со балкансково, Продиџи џомити за в година, нека донесат некој метал бенд, сигурно нема колку Цеца да им земат, а че исвират ЦЕЛОВЕЧЕРЕН КОНЦЕРТ!

Топ беше. Најпрвин трубачите ја загреаа атмостферата а после Цеца растури.
Но она што нема да го забораам од овој пивофест е гужвата што ја имаше на железничката станица во Прилеп. Имаше премногу народ, сите уморни, сакајќи да си фатат слободно купе рипаа на возот во вожња. Еден од оние кои што рипаа бев и јас. Скокнав во вожња на скрос последниот вагон на последната врата. Си фатив слободно купе а другарите ми се качиа преку прозор бидејќи немаше место преку врата да се влезе и да се стигне до купето. Навистина бесе лудо и филмски направено. хехеххе ;))
Жалосно за тие што не успеаа да се качат. Можеби едно стотина души останаа не качени. -.-

сељак фест тој шо бил можи само да почуствува за што станува збор хахахаха

Па со самата помисла дека имало 120.000 луѓе на Цеца знам дека беше Сељак Фест, ама за жал и ние сме Сељак Држава, така да паметно што ја викнаа Цеца, само таа може да собери толку луѓе на едно место за жал ама тоа е што е, јас не ни присуствував на Пиво фест, пијани сељачишта и гужва ништо друго, следната година треба да се ограничи кој ден каква музика ќе има па да може секој да биде задоволен а не вака.... ама ај нема врска никој не гледа што луѓе имаше секој ја гледа бројката.

На ваше големо барање :icon_lol:, еве ги нашите smiley фаци со bobi2008 на штандот на Горско:

45294060.png

После Цеца организаторите незнаат која ѕвезда да ја викнат другата година!
Ех бе сељаци. Цеца да ви е врв на фестивалот.

Бев вчера,топоини помин...

Не отидов на Цеца на големата бина и не погрешив во тоа,си останав на журката на малата бина со диџејот,партали направи.

Башка и двете танчарки сексови беа :icon_lol:

Се на се убав помин,мада за назад во воз маме си ебав,не само јас,туку сите што беа во возот :)

Организациски досега најверојатно најдобро организиран Пиво Фест ме бендисаја штандовите на два спрата, а за репертоарот.... Ареа и Суперхикс по којзнае кој пат веќе видени со истиот репертоар а за Цеца да не прам муабет се саде жалопојки ќе беше навистина тапа да не беше малата сцена со танчарките и транс музиката вака имаше човек малку и каде да се раздвижи...

Организациски досега најверојатно најдобро организиран Пиво Фест ме бендисаја штандовите на два спрата, а за репертоарот.... Ареа и Суперхикс по којзнае кој пат веќе видени со истиот репертоар а за Цеца да не прам муабет се саде жалопојки ќе беше навистина тапа да не беше малата сцена со танчарките и транс музиката вака имаше човек малку и каде да се раздвижи...

Ме виде дека не бев многу пијан, ме виде. А зошто од меморијава ми исчезнаа последните 2 часа, зошто?

Иначе балонот ми направи најмногу кеиф годинава...а тоа танчерките многу сељаци навлекоја :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom