Пирсинг

• Креатор на темата Креатор на темата Boogie
  • Време на започнување Време на започнување
A ima edno ko mast za da ne ti oteche mestoto kaj sho si pirsan .. Neli ? :S haha
Сигурно има, и тоа не само една. Но не отекува секогаш, 4 пирсови имам на уво и ниеднаш не ми отекло, зависи од тебе, не отекува на сите.

A ima edno ko mast za da ne ti oteche mestoto kaj sho si pirsan .. Neli ? :S haha
Доколку е професионално испирсано не би требало да отече ниедно место покрај секако јазикот.
Ама за превенција да има масти , прашај си во аптека .

Jaс сакам пирс:vozbud:мислам дека е кул работа,само не знам колку е пари за да си ставам.Може ли да каже некој што се пирсал колку чини?

Сигурно има, и тоа не само една. Но не отекува секогаш, 4 пирсови имам на уво и ниеднаш не ми отекло, зависи од тебе, не отекува на сите.

abe okej ali na uvo mislam deka i ne ni mozhe da oteche .. :S za snekebites mislam ili septum .. ^o)

Jaс сакам пирс:vozbud:мислам дека е кул работа,само не знам колку е пари за да си ставам.Може ли да каже некој што се пирсал колку чини?

800 пирсање и 500 пирс ме фати кај типот шо пирса во буњаковец,не ми теквит сега како се викаше:smir:

Сакам да ставам индустриал на уво...Некој кој е поупатен во тоа да знае колку пари, како, што, болка, искуство можеби...?

different-ear-piercings.jpg

Сакам да ставам индустриал на уво...Некој кој е поупатен во тоа да знае колку пари, како, што, болка, искуство можеби...?

different-ear-piercings.jpg
Пиши му на GavolRulz, тој има индустриал.

Пиши му на GavolRulz, тој има индустриал.

Грешка си...Детево имало пирс на 'рскавица :))
Така да мојето прашање е он сеуште...Ако некој има стаено или пак е запознаен со тоа, нека сподели:smir:

индустриал, најболниот пирс имам слушано многу ствари, најболно е горното топче , али ако сакаш ке издржиш:helou:

Imav pirs na nose,ama go izvadov neznam zaso ednostavno go ponosiv 3 god i go izvadov sea mi e zarasnato dupceto :( ,imam zelba da stavam nad usna od desna strana pirs se nadevam deka ke si ostvaram zelba :kesa:

Сакам ама неам.Ама ке иам, наскоро се надевам.Сакам пирс на носот, од момиче коа беф ми е тоа желба...

Иам, конечно стаев, по не знам колку пекање. Бев да се испирсам на јазик пред 2 саата и бидна шо бидна, битно не болеше многу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom