Пиперкари! :)))

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
How1TzeR напиша:
Типов од кај се сликал со Xzibit :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: незнам али алал да му е. Xzibit закон!

De bre sto se cudis, kolku sto vidov, covekot zivee vo Berlin, a tuka sve se naoga...

а пак ко ќе го наместите глувчето (покажувачот) на некоја од сликите без да кликате и да почекате малце имат коментари од типојве на сликите :pos:

%5Eangelo%5E%5E.jpg

Ниииииииисааааам преживео неверство твојееее :pos:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

melo2.jpg

уште упаљач пред гзот му фали:nesvest:
пиперкари бе?!:uvo: то ти е...македонска работа:kukuu:

Обожавам ко ќе се воскреснит тема од две и петта. :back:

Ало шупци...ви недостасувам ??? :pipi:
Zlatko alias~Realen
27godini Prilep R.Makedonija
kontaktz@hotmail.com

Реален_07 :pos2:
Ти немој траумите и комплексите од realen_07 да си ги лечиш преку ширење на дезинформации.
Малку е кукавички.
:vozbud: Можно, е можно.
Не е можно мали, не е!
Значи се "фраери" се кријат позади интернет експертите. Којзнае како изгледаат Интел, СуисајдМесаја & co.
И ти ко првиот :helou:
Траумата е заебана работа, затоа што побргу ја излечиш, толку подобро за твоето духовно здравје :smir:

Инаку доколку инсистираш, специјално по пп ќе ти пуштам слика за да видиш кој фраер се крие позади "интернет експертот", но чисто сумљам дека ќе ти помогне во надминувањето и лечењето на комплексите.
Само ќе ти ги зголеми :ija:

Ајт сеа кулирајте и молете Бога Мистичен да не ја врати политиката на Кајгана :zlo:

LOl na vujko mi od francija e stranava :D/

--- надополнето ---

:pos: :pos: :pos:
Сега влегов на #piperkari на IRC и ме банираа од „чиста мира“!

[17:20] * You were kicked from #piperkari by ttmt ([Bad Channel] You are in a bad channel which is not accepted in this channel please either stay here or stay out! (BT: 5mins) www.piperkari.fr.st BadChannel Detected. 1970th kick [Auto] Kref-> 1970#p)

Lol ,mene porano vujko mi mi davase @ deka ne znaev za sto sluzit,i na kraj decata mi zbudalija od pisejne:daj op daj op,jas pojma nemav so e to ama ednas nekako iscepkav i cel chat gi naprev so @,ama aj pomina ne dozna toj za toa,ama po nekoe vreme nekoj nesto da pisese neubo jas pap ban,kejfoj si pravev na chatot ,samo ban,ama od ko dozna samo + mi davat nisto pojke :D.

POZDRAV DO simce--TaTaMaTa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom