piaggio typhoon 50cc vs keeway matrix 50cc???

• Креатор на темата Креатор на темата <BaGe>
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 септември 2008
Мислења
166
Поени од реакции
7
Бидејќи сум во план да земам некое веспиче ако може некој совет,цени,дилери и слично помеѓу ови две веспи...однапред фала...:helou:

;3677288 напиша:
Бидејќи сум во план да земам некое веспиче ако може некој совет,цени,дилери и слично помеѓу ови две веспи...однапред фала...:helou:
Што ќе ти е вес? :toe:

па да си бркам работа до ваму до онаму да си се развозувам низ скопјево едноставно да си го правам меракот :vozbud:

Па друже тајфунот е поквалитетен и поиздржлив од кивејот, на ново го има тајфунот кај соборна тука во близина ама кујзнае колку пари е башка моделот е многу стар и грд за мене ... ама сепак е пијаџо

а матриксот нов го имаш во динамикс околу 1200-300 евра солидно веспиче :) и кивејот се солидни јас имам кивеј ф-акт, 2 тактни се и ефтини за одржување

е сега на старо ги има побарај на пазар3 ама старо е старо незнаеш на што ќе налеташ

--- надополнето ---

Еве ти ефтин тајфун ... http://www.pazar3.mk/ViewItem.aspx?itemId=737696

Ја ако би купувал би го купил матриксот

Друже тајфун... има овде еден од 90 кубици преку 40илјади поминати и уште корни... пијаџо си е пијаџо

Друже тајфун... има овде еден од 90 кубици преку 40илјади поминати и уште корни... пијаџо си е пијаџо

Нормално квалитетни се ... него јас имам другар со кивеј фокус има поминато 27000 км и пак иде исто ко нов

Piaggio ili keewey
jas bi odbral piaggio posto kinskite vespi nekoi mozat i 30000 da pominat ama najcesto na 15000 se gotovi i da eftini se delovite ama koga se kvarat cesto ne e bitna cenata mojot Baotian do nekoi 13000 nemase gajle ama koga pocna da zaebava me ima mnogu pati ostaveno na pat za nekoi sitni defektcinja sto kaj piaggio nebitrebalo da se slucuva

Keeway mislam deka se avstriski ne kineski. Koj znae?

Јас колку што гледав по документите од мојот кивеј ф-акт и на нет пишуваше дека фирмата кивеј е унгарска, а склопен нормално во кина, а австриска марка била (де)генерик бар така имам слушнато за неа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom