Photoshop Contest-Revolutions

Кој е вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    34
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Прашање....дали е дозволено да се мењаат сликите откоа веке еднаш ке се постават ?! :toe::toe: (пред да почне оценувањето)

Пежото кај филип е подобро, но ме воодушеви часовникот на маwечко ...
поз, продолжете така. ..

Ооооок, дури сега сватив дека треба само да се крадат фотки и бек-граундови!
Луѓе верувајте ми , само крадете BG и користете многу 43тки и завршена работа ! Според жирито така е најболје :)

Луѓе верувајте ми , само крадете BG и користете многу 43тки и завршена работа ! Според жирито така е најболје :)

E па се знаоѓаш како што знаеш едитрираш спојваш слики се што сакаш правиш, а четките се дел од фотошопот, нема тука што да се оспорва. Се оценва идеја и креативност најјмногу.

Димитар (според некој) украл БГ и недоби поени ради тоа....ако се докаже дека се крадени позадините тогаш немаш поени за таа слика....како тоа би било најдобро незнам.
За четките.....секој користи четки, не е забрането да се користат четки.....
Ај преиспитај се па кажи шо сакаше :smir:

п.с. Ајде гласај бе Киселина :)....изедначени се, ти решаваш сеа :)

Штом јас одлучувам, да не го тупам со поени и објаснување.
Часовниците беа подеднакво добри, безразлика кој од каде ги земал позадините. Пежото на Мawечко повеќе ми се допадна и беше по „напимпано“ - мојот глас оди за неа.

Не сум во тек и ова го пишувам на брзинка. Пребројте ги поените, но ако имаше еднаков број, тогаш Mаwечко е победник. Иако, и на Филип беа одлично фотошописани делата. Значи, таа ќе треба да ја објави наредната тема...

Да Деа честитки :)
Ај ќе прајме пауза:( темата се заклучува до после роденденот, и значи во недела Мавечко дава тема:) ОК
ајт

Иначе нешто да разјасниме. Дафи Димитар не крадел бекраунд туку цела фотка т.е. не ја украл ја нашол:)
Сите по нешто крадат, најдоброто се краде не најлошото. Четките се прават за да се користат, затоа се и бесплатни. Ама сепак мислам дека во фотошоп контестов треба да се вметне малце повеќе креативност одколку техника. Мавечко ова го пишав за да подразмислиш малце околу темата, знам дека знаеш:wink:

Maвечко ајде давај дела за обработки:)
04.02 сме и време е да се почне

Еве една слика, feel free да им правите на лимончињата што сакате.

800px-Lemon.jpg

А втората задача...

На господинот Џастин сменете му го полот.:vozbud:

justin-timberlake.jpg

До кога е рокот ?

Џастина пази му се :zlo:

Најверојатно до 14ти Фебруари, 10 дена, колку што беше рокот за претходните слики.:)

Ideja edna moze? Da se glasa za sekoja bitka? Otkako kje pomine rokot so postovi da glasaat site..pa koj sobere prv 5 glasa pobeduva, moze? Za limonov i za jastin ne veruvam da se ubacam poso iam ispiti i neam vreme ali posle toa moze :D

Па гласаме сега Јас Ацид и Мавечко.....а другите ќе може да гласаат на анкетата.

Мамата зашто сум у комисија:( ми се фотошоКира
Бај Д веј добри слики онака пациентски малце за сечењето

Па шо му се смислиш, фотошопирај... не мора после во гласањето да влезат твоите.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom