Photoshop Contest-Revolutions

Кој е вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    34
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Премногу факинг сериозно го сфаќате натпреваров :)

1. Кој за кого сака може да гласа. Гласовите не одлучуваат кој е победникот. Гласовите се само колку да се види јавното мислење на форумџиите, без да се полни темата со беспотребни оф-топик коментари.

2. Димитар се снашол, не е крадец. Му текнало и ја напраил фотката. Изгледаше супер, ама не е тоа што се бара. Не беше поставена оригиналната слика, ама не беше ниту боена од почеток. Некои делови се апла позајмени од оригиналот :)

3. Организацијата е катастрофа. Битно е да се дружиме. Ако сакате може и да го укинеме титулата "победник" за да не се јавувува нагон за македонштина и завист кај останатите натпреварувачи.

4. FliX наредното коло избира тема и изиграва жири (значи нема право на учество). Немора да бидат 3 дела како во претходното, туку може и едно. Може уште одма да ја објавиш темата.

5. Откако ќе биде објавена темата, ќе ја ресетираме анкетата и ќе ги избришеме оф-топик мислењата.

Оф топик мислењата се избришани...премногу дебилно излегување на некои работи...кај сум болен уште ме малтретирате вака...не е фер:nesum:
1. Кој за кого сака може да гласа. Гласовите не одлучуваат кој е победникот. Гласовите се само колку да се види јавното мислење на форумџиите, без да се полни темата со беспотребни оф-топик коментари.
јасно е зашто е ставена анкетата...и јасно имам пишано во правилата дека сите БРАВО УА ПЕДЕР ФЕЈКЕР И СЛИЧНО можете да ги давате на различни начини (IM/репутација/приватна)
Flix останува на тебе:)

Е па не бев тука неколку дена јас зато каснам малку :)

Утре ќе ја објавам темата :smir:

E Па еве ги темите не се како претходните овие се повеќе на креативност.

Прво let's pimp еве ви пежо 206 ка па ај пимпајте :)

Peugeot_206_gro%C3%9F.jpg

Следно потребна е малку повеќе креативност даден е овој часовникот па од него треба да се направи нешто сосема друго сечете менвате транформирајте што сакате направете од часовникот.
old_silver_clock_by_savitry.jpg

Па ајде на работа се надевам ќе ви биди интересно :)

Имате време до 26.01.08

Се е тоа океј, ама бар во малце поголема резолуција да ги оставеше сликите? :)

Е па доволно е 800 х 600 за работа , ај првта ќе ја сменам во малку поголема. :smir:

Кај најдовте сеа вакви работи да праите.....ај од следната тема може ке ви се придружам ке пробам да напраам нешо, овие електрашиве слабо ни оставаат време за вакви ствари :).

п.с. Кој оценува сеа ?! Фликс или пак Мац и Гоце ?!?!

Па незнам најверојатно сите од комисија ке оценуваме.
А до крајот има уште 4 дена а нема ниту едно дело некако тешка задачата :)

Ај да се надеваме дека во овие два дена ќе има некој резултати :)

Ја ги и од мене сликите :)

П.С. Што е ова бе, само двајца сме, а денес последен ден?:)

Друже јас на брзина дефенитивно ги напраив, а секогаш кога правам сакам да направам некоја моја креација тоа е , да не крадам позадини и така натаму, па затоа можеби и грешам, а како што гледам многу ви се краде на сите вас :D И на предходниот натпревар со Филмскиот Постер беше украдено (си знае он) Оккк... добра е бе 12 години имам :) А што викаш за мене и тебе... многу малку од формаџииве се Фотошопери :) Или пак не сакаат да се пријават :)

Pozdrafff....

Мислиш дека јас сум крадела позадини?
Не е ништо украдено... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom