Моето мислење за натпреварувачите ќе го дадам денес

filip_247 Првата фотка ја имаш средено како да кажам прилично едноставно што искрено ми се допаѓа. Имам неколку замерки околу фотката а идат вака
ОГИНОТ Погрешна страна е одбрана т.е. пежото е наместено со предницата на лево а тебе огинот исто така ти иде на лево. Чудно е малце затоа што претежно огинот се движи во правецот на автомобилот. Исто така ти завршува на погрешно место т.е. исечен е пред десниот фар
ТРКАЛАТА Искрено плукни залепи ти се, ама ич не ми се допаѓа тоа.
Саатот е прекрасен немам зборови. Позадината и светлината ме оставија без зборови
Иначе што се бунеше незнам ама и ти ко да користиш четки:wink:. Едини промашај ти е тоа непотребното огинче внатре, можела да помине без тоа
Во глобала
Пежото добива оцена 7
Саатот добива оцена 8

Можело и боље:wink:
Саатот извини ама ти е соу фајф минтс агоу т.е. таа позадината т.е туторијалот го рашири низ цел подфорум фотографија(не дека не е добар да не се сватиме погрешно) ама ко што ти кажав премногу е видено. Саатот има само намален опасити и тоа е се'. Непотребните месечина и ѕвездички кои исто така се one click and job well done ти се најголем промашај....
Оценките се иначе
Пежото 5
Саатот 5