Photoshop Contest-Revolutions

Кој е вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    34
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Четка е планетата и ѕвездичките, а другото е од ништо направено... нешто слично на ова . :smir:

Добро е барем има двајца. Се надевам Точкест ќе отвори нова анкета или незнам како ќе прајме шо ќе прајме :)

Темата се заклучува СЕГА:)
Аcid или некој друг администратор може да постави анкета....

Важно
Анкетата се поставува за да не се натрупува темата со мислења како „Добро е твоето„ „Ова ми се свиѓа„ и слично. За три дена ќе ги дадеме оценките и ќе се дознае победникот
Со среќа на двајцата кандидати

Моето мислење за натпреварувачите ќе го дадам денес:)
filip_247 Првата фотка ја имаш средено како да кажам прилично едноставно што искрено ми се допаѓа. Имам неколку замерки околу фотката а идат вака:(
ОГИНОТ Погрешна страна е одбрана т.е. пежото е наместено со предницата на лево а тебе огинот исто така ти иде на лево. Чудно е малце затоа што претежно огинот се движи во правецот на автомобилот. Исто така ти завршува на погрешно место т.е. исечен е пред десниот фар:(
ТРКАЛАТА Искрено плукни залепи ти се, ама ич не ми се допаѓа тоа.

Саатот е прекрасен немам зборови. Позадината и светлината ме оставија без зборови:)
Иначе што се бунеше незнам ама и ти ко да користиш четки:wink:. Едини промашај ти е тоа непотребното огинче внатре, можела да помине без тоа

Во глобала
Пежото добива оцена 7
Саатот добива оцена 8

Маwечко

Пежото искрено мислам дека е дело на Duffy
Ама чиво и да е има премногу грешки.Прво предниот спојлер забегава на десно тркалата исто како кај Филип плукни залепи. Крилата се спуштаат во фарот и плус се само еден клик и job well done:( Можело и боље:wink:
Саатот извини ама ти е соу фајф минтс агоу т.е. таа позадината т.е туторијалот го рашири низ цел подфорум фотографија(не дека не е добар да не се сватиме погрешно) ама ко што ти кажав премногу е видено. Саатот има само намален опасити и тоа е се'. Непотребните месечина и ѕвездички кои исто така се one click and job well done ти се најголем промашај....

Оценките се иначе
Пежото 5
Саатот 5

Повеќе ми се свиѓаат од Мавечко.

Инаку Филип има 12 год и свака му част

Па тогаш од каде толку сигурни дека Малечко не ги направила сликите (т.е. Дафи и помогнал) а пак Филип на 12 годинки прави лом?

Појол, што се замараш? Не дај боже да земев јас да коментирам за се` што промаши... битно е да се дружиме.:yeah:

Мое е правото да ми се појави сомнеж така да тоа е тоа.....мислам дека никаде не пишува дека има место за консултации и провокации нели:wink:

Абе јас ако имам 12 години тоа не значи дека имам искуство ?
Јас сево ова што го знам го постигнав со многу вежба, туторијал и многу гледање од креативноста на другите луѓе ! Ако мислите дека на моиве 12 години немам искуство тогаш како може да уредувам весник во школо, да имам напраено безброј фотки и безброј темпјелти ?

BTW ваше мислење, што од моја страна и не е баш добро :)
Зошто има и луѓе кој се поголеми од мене, па се гола вода за мене , а ги фросираат како луди !

Ај поздрафф , а и оваа анкетава на мене ништо не ми значи , зошто Maweчко e поискусен и постар форумџија од мене ! Во секој случај Maweчko и сите други , јас ова го сваќам како забава, а не како предизвик :) :salut: :toe:

Не ме сваќајте погрешно :)

Еј имало и ваква тема. Првпат ја гледам :)
Ако имам барем малку време и ако го фатам рокот за следниот можи ќе учествувам. Не за нешто друго да видам колку ме служи меморијата како се користеше.
Само да си го најдам фотошопот и да го исчистам од прашината цедето.
Ај од мена оцена: 10ка за темата.

Филип , друже , Свака ти част.Ако продолжиш вака можеби ќе ги надминеш точкест и флих.Мене повеќе ми се допаѓаат на филип креациите бидејќи не сакам да биди многу нашлакано и натрупано.Сакам едноставно и убаво за око , а филип го постигнал токму тоа:wink:

E па вака и јас да се изјаснам

Filip_247

Пимпот не ми се допаѓа баш нај нај нема многу работа во него само си вметнал оган, за кој неможам да речем дека е лошо вметнат , супер си го имплементирал , ама можеше уште нешто да додадеш не само паинт арт. А бандашите се многу на брзина (плукни залепи)
За часовникот одлична работа си завршил,особено тоа најгоре како вода што е многу е интересно и општо обработката е одлична.

пимпинг 4
часовник 6

Maweчко

Пимпот многу ми се допаѓа нема врска кој го правел, твое си е делото го нема на друго место, се гледа дека има повеќе работа паинт арт потоа браници спуштање ова она супер спој,одлично завршена задача.
Часовникот е нтересен иако е малку хаосен премногу предмети има и ќе те збуни незнаеш шро прво да погледниш. Бидејќе двајцата отидовте на абстрактна креација неможам да одлучам кое е подобро оти зависи на кој начин ги гледаш работите.

пимпинг 9
часовник 6

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom