zenderski Член од 29 јануари 2008 Мислења 821 Поени од реакции 410 4 декември 2011 #2 ДОбро ти е за почеток... ги вадеше посебно алфа каналите? Ако да би требало подобро да го обработиш долниот дел на буквите што лежат во снегот Еве јас што имам правено почетно Cinema 4D и After Effects од моето лого..
ДОбро ти е за почеток... ги вадеше посебно алфа каналите? Ако да би требало подобро да го обработиш долниот дел на буквите што лежат во снегот Еве јас што имам правено почетно Cinema 4D и After Effects од моето лого..
X Xak Член од 23 декември 2007 Мислења 2.610 Поени од реакции 464 4 декември 2011 #5 macedonian.boy123 напиша: еве нешто од мене Кликни за повеќе... Треба да стои Best DJ for 2011, мала граматичка грешка имаш : ))))
macedonian.boy123 напиша: еве нешто од мене Кликни за повеќе... Треба да стои Best DJ for 2011, мала граматичка грешка имаш : ))))
L .Lost Angel. Гостин 4 декември 2011 #6 Xak напиша: Треба да стои Best DJ for 2011, мала граматичка грешка имаш : )))) Кликни за повеќе... знам дека направив али јбг да го правам пак ме мрзи
Xak напиша: Треба да стои Best DJ for 2011, мала граматичка грешка имаш : )))) Кликни за повеќе... знам дека направив али јбг да го правам пак ме мрзи
Barto Член од 8 март 2012 Мислења 3.058 Поени од реакции 1.250 27 јуни 2012 #7 Е ај едно прашање инсталирам синема 4де и кога го уклучувам ми се појавува ова. Што е работа некој добронамерен совет добро би ми дошол,фала однапред
Е ај едно прашање инсталирам синема 4де и кога го уклучувам ми се појавува ова. Што е работа некој добронамерен совет добро би ми дошол,фала однапред