ПЕТОК 13

• Креатор на темата Креатор на темата AceMaus
  • Време на започнување Време на започнување
Абе баксуз ден. Вчера здрав ко дрен бев, денеска се разболев многу. На проклетиов Петок 13-ти.

Во 2 сабајле дојдоа пожарникари наврата и викаат оџакот од зградата гори да провериме нешто за срека до 5:30 помина опасноста се беше ок додека се изгасни :toe:

Петок 13ти обичен ден како и секој ден:helou:

Еднаш шинав рака на петок 13-ти, но тоа не е причина да верувам дека е баксузен...

Милам дека баш за петок 13 се случуваат најмалку несреќи дека луѓето тогас мислат дека стврано петок 13 е баксуз ден и ен излегуват од дома или па возат полека:toe:

Супер ден, до сега барем. Инаку излева 9 продолжение денес во кината.

Петок 13ти обичен ден како и секој ден:helou:

Не бе не е обичен во вселената има јонизација поголема :salut:
Суеверие не постои, едино ако некој намерно почне да коље... :D

Јас денес у школо не ни приметив дека е Петок 13.Еве до сеа не приметив темава кога ја прочитав.До сеа ништо лошо се е вообичаено како и секогаш само да не подречам имам уште обврски за денес.

Мене ми е 13 омилен број така да супер ми е за сега денов.

Денов баш си го поминав супер воопшто не ми беше баксуз.
Биологија ме стана за то шо имав научено,македонски не пушти од 6ти и од 7ми час па дома бев во 12.
После то од T home бевме известени дека може да гледаме 3 бесплатни филмови.После на мсн многу се расположив одамна онака се немам смеено и дознав дека утре доаѓа едно другарче од Битола.
Мислам дека и вечер ќе си поминам супер и денов стварно ми е совршен:pipi:

Леле денес 3 авионски несреќи, а и во А1 нешто имаа проблеми.Баксузен ден:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom