Петиција за Стеам [Успешна: Македонија додадена]

• Креатор на темата Креатор на темата thexfiles125
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што се дешава со петицијава, има одговор од Valve?

Што се дешава со петицијава, има одговор од Valve?
Најверојатно не дека имаше малце подпишани. Глуп народ имаме, сите се патриоти, а неќат со прст да мрднат за нешто шо треба за државата.

Најверојатно не дека имаше малце подпишани. Глуп народ имаме, сите се патриоти, а неќат со прст да мрднат за нешто шо треба за државата.

Ќути, ќе ни се распадне државава сеа, малце потпишани имало.

Ќути, ќе ни се распадне државава сеа, малце потпишани имало.
Грешно ме сваќаш, ова петицијата по втор пат е покрената, кизне колку пати на фејсбук ја имаф и ја имаа други луѓе споделувано и никој од кур не не маваше. Да не прајме муабет по форуми и триста други чуда кај шо беше споделена и колку, 200 гласа мах? епа то е од такви ко тебе патиме, аман пати шо големата работа ај ќе се подпишваме за државата неаме друга работа...

епа то е од такви ко тебе патиме,.

Не, патиме од "од такви патиме".

Ја потпишав петицијава уште од кога е отворена темава, извини што заборавив да пишам +1 за лајкче.

Патем, потпиша е, не подпиша. Кога веќе збориш од какви патиме, барем правопис на мајчин јазик да знаеш.

Одамна никој нема ништо пишано на темава... Додадени сме на стим (не знам точно од кога), но како "Macedonia, the Former Yugoslav Republic of". :unsure:

Сакам да зе заблогадарам на сите што ја потшишаја оваа петиција http://www.change.org/en-GB/petitions/valve-software-add-macedonia-to-steam-country-list
после тоа и праќање на еден Support Ticket секоја недела конечно ме послушаја, уште стои "Former Yugoslav Republic of", ама ај што да правиме.
LfRT8il.png

Штом е завршена работата со петицијава, темава оди под клуч, а сите понатамошни дискусии може да се префрлат во општата тема.

Steam: Официјална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom