Петарди, ракети, пиротехника ...

• Креатор на темата Креатор на темата DANTE
  • Време на започнување Време на започнување
Стоката, планинарите и примитивците се испукаа петарди, бомби, пиштоли.Сега задоволни, среќни можат да спијат, а едно девојче е здобиено со сериозни повреди од пукање петарди.
Море Аушвиц само:)

Jas si pukam u moj dvor, pred moja kukja, petardi sekako !!!
A ti u koja vukojebina zivees ANGELU, ova e Makedonija/Balkan, daleku sme od rajot, a raj ne postoi, nitu pak pekol !!!
P.S. Nikoj nikogo ne tera so sila da odi da seta po ulici i po plostadi za vreme NovaGodina(00h), koga tresti od site strani i od petardi i od ognometi, dinamitki, pa i vistinski kursumi od pistoli i kalasi !!!
No treba da se napravi distinkcija pomegju pirotehnika i ogneno oruzje, aaallllllllllllooooooooo !!!
I sekoj neka si puka u negov dvor, pirotehnika !!!

Нема да има петарди за нова година.Имаше рација на бит пазар.Се собраа.Петарди нема ни за лек

hahahahahahahaahhaahha :pos::pos::pos::pos::pos: nemoj ne me smej hahaha :pos: :pos: :pos:
--- надополнето: 2 јануари 2012 во 22:34 ---
Стоката, планинарите и примитивците се испукаа петарди, бомби, пиштоли.Сега задоволни, среќни можат да спијат, а едно девојче е здобиено со сериозни повреди од пукање петарди.
Море Аушвиц само:)

:cuc:

Не ми е јасна потребата да кога новата година стапува на сцена и кога е момент на честитки и посакување на се најдобро помеѓу присутните некој неколку минути пред тоа излезе надвор сам и нестрпливо одбројува и го чека моментот кога да започне со пукањето... изгледа тоа му е поголемо задоволство и од мастурбирањето....

Не ми е јасна потребата да кога новата година стапува на сцена и кога е момент на честитки и посакување на се најдобро помеѓу присутните некој неколку минути пред тоа излезе надвор сам и нестрпливо одбројува и го чека моментот кога да започне со пукањето... изгледа тоа му е поголемо задоволство и од мастурбирањето....

A isto taka ima i mnogu maski pi4ki, koi se plasat od pukanjeto pirotehnika nadvor, za vreme na Nova Godina, ne mozam da gi sfatam i smislam takvite masturbatorski pi4ki, maski li se, zenski li se, who knows !!!
P.S. Samo maskite-pederi se plasat od pukanjeto, a za zal takvi ima wow premnogu deneska !!! :facepalm:

P.S. A koja je sledeca pi4ketina !!!
biggrin.png

Ко мал парче праев со другарите низ маало... сеа ретко.. може да зеам 1 кутија да се заебаам онака... :icon_lol:

Има некој sирнато на битпазар?
Како одат цените?пиратки,буренца итн

Има некој sирнато на битпазар?
Како одат цените?пиратки,буренца итн

Јас прашував ама пред недела две тогаш идеа кутија 90 денари пиратки а сега може се и поефтини.

незнам.мене ми нудеа пиратки(обични)ама 120ден кутија-не ми беше исплатливо да купам и + беа кинески

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom