Петарди, ракети, пиротехника ...

• Креатор на темата Креатор на темата DANTE
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера искукав накај 100 парчиња петaрди, пред 2 часа испукав накај 50 парчиња петарди јеби га, комшиите почнаа да ми се жалат велат ќе ме пријават во полиција :)
--- надополнето: 30 декември 2011 во 21:39 ---

цела кутија стави во ќумбе мора десет да пукнат !:)
Готооо бе пукаат ... ! незнам шо им беше на тие 10 петарди .. ! :D :D

Деца не пуцајте тепарди и гономети, ПЛИЗЗЗЗ :гомце::гомце::гомце::гомце:
Ш’о би рекла баба ми
icon_lol.gif
icon_lol.gif

Секогаш кога ја загледувам темава читам ретарди наместо петарди, требало второ да стои пиротехника...и така.

Ова ретардиве не се повеќе интересни или јас остарев (и повлеков уште еден дим прашувајќи се...)

Готооо бе пукаат ... ! незнам шо им беше на тие 10 петарди .. ! :D :D
Супер е сега ќе ти кажам еден трик, земи едно куче и во устата на кучето стави петарда и нема да ти кажам како е дознај самиот ај со среќа вечерва немој да пиеш толку многу колку што ќе пијам јас !
:D

Земете си по една бомба и запалете си ја во куќа и разнесете се сите до еден.Јас , како и сите нормално луѓе не сме должни да слушаме планинари и дивјаци како пукаат петарди.Дури за чудо тука читнав и волови од 35 години како наполниле цел багаж со петарди.
Пукање петарди, пиротехника, пиштоли за Нова Година е само одлика, реална слика колку просто, необразовано и примитивно е македонсково општество.Во нормален и цивилизиран свет луѓе се собираат, си слават со винце, добро филмче, храна, смеење, а кај нас пукаат пиштоли, петарди и се тепаат по кафани.

Земете си по една бомба и запалете си ја во куќа и разнесете се сите до еден.Јас , како и сите нормално луѓе не сме должни да слушаме планинари и дивјаци како пукаат петарди.Дури за чудо тука читнав и волови од 35 години како наполниле цел багаж со петарди.
Пукање петарди, пиротехника, пиштоли за Нова Година е само одлика, реална слика колку просто, необразовано и примитивно е македонсково општество.Во нормален и цивилизиран свет луѓе се собираат, си слават со винце, добро филмче, храна, смеење, а кај нас пукаат пиштоли, петарди и се тепаат по кафани.

Vidi batka, pisuvaj sto si sakas, no nikoj ne ti dava pravo da navreduvas drugi lugje !!! zborot VOL e navreda, ako ne sakas i tebe da te navreduvaat, togas i ti ne navreduvaj drugi !!!
Navreduvaj si se samiot sebesi, drugi NE !!!!
Vo koja "civilizirana" vukojebina ti zivees batka, ova e Makedonija, Balkan, tuka se PUCA !!! CAPITO O NO ?!

I uste nesto za kraj, NO NUKES !! NO NUKES !!

Стоката, планинарите и примитивците се испукаа петарди, бомби, пиштоли.Сега задоволни, среќни можат да спијат, а едно девојче е здобиено со сериозни повреди од пукање петарди.
Море Аушвиц само:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom