Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Не дека песнава е којзнае што, но мислам дека е Ок и дека и треба поголема промоција и преку Јутуб, зошто има потенцијал да биде послушана :)

Elena Risteska feat. Pancho DNK - Kako da se raduvam

:)

Ваљда ова спаѓа под класична музика, а таквата музика никогаш неможе да биде лоша. Има или многу добри или помалку добри композиции од овој вид, а според мене оваа е во вторите. Како и да е, баш добро се вклопува со времево.

Kaliopi - Dona

@Prince @Коловрт :D

Не ми легна песнава некако. Празна ми е, фали нешто. Калиопи е добар вокал, ама во песнава се гуши ја ограничува.

Aleksandrija-Prostalna

Заборавив на темава... :ROFLMAO:

Што се тиче песнава, убаво ми дојде ту би онест, музиката има некој пријатен вајб поготово у првата половина. За текстот не знам, пошо искрено не ни му обрнав некое внимание. Nice one.

Portishead - Roads

Ау, страшна песна. Одлично избалансирано, полека те движи така нагоре за еден момент да запре, на совршено место. Одлична.

Morrissey - Irish Blood, English Heart

Малку насловот/името на песната не ми се свиѓа, но песната како песна е добра. Како песна за настап на Евровизија би била идеална:)

Slatkaristika feat. Krisko - Tik-Tak

:)

Песна од топ 5 француските бендови по мој вкус. Ептен ги сакам нека сиби мајката. Музикава воедно ми е и тажна и весела, а таквата комбинација и скокотка и траска од земја. И кога ќе се слуша нешто такво дава со сигурност несекојдневно искуство. Одлична.

Eве нешто од најомилените.
La rue ketanou todas las mujeres

После Interdit која ја слушав едно саат време денеска, мислам дека ќе им се ставам на дечкиве неделава. Што се однесува до песнава, предобра ми е, мислам дека ја симињам цела дискографија :D

Sigur Rós - Olsen Olsen

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom