Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Бичев нешто панк и ептен ми дојде ко нагла промена. На вечер можеби и повеќе ќе го прифатев, во моментов не ми е дојдено до рапање :D

Obojeni Program - Ona Je Tu !

Ништо посебно, би ја слушал само во случајот ако некој друг ја постира во темава па да сакам да коментирам и да пишам 2-3 збора за неа. Ништо, ама тотално ништо во песната не ме влече за да ја слушам пак, и пак, и после пак.

Franz Schubert - Ave Maria

Dude, пиши таму NSFW или нешто слично, не ми прави вака. :D Инаку ми се допаѓа, одлична е. И не мислам само на женската. :D Од оние енергичните, сурови, што не можеш да ги ислушаш без да пробаш да фатиш ритам со нога.

Gentle Giant - Talybont

Песнава ме засмева, прејака е. Ме потсеќа на фински фолк метал, ама не е тоа. Јако, ова би го слушал во друштво, онака со муабет пивце, заебанции.

Музикава е многу пријатна, само би било подобро ако го нема тој звукот на чкрипење во позадина. Иначе музикава релаксира....., посебно ако ја слушаш на дождливо време:)

MC KNELE - BELO ZLATO

@Prince @Луси_Лу @Коловрт темава бре:D

Типчево ми е цар! Ни знае да пее саглам, ни знае да свири саглам, ни песните што ги пишува му се нешто посебно, чист медиокритет; ама си тера филм, се гледа дека со љубов твори и тоа му ја полни душата. Има се` што јас би посакал. Си имам јас едно мерило, ако од нигде-негде ми текне на некоја песна, значи ми оставила некој впечаток, а оваа ми се промаела низ глава повеќе пати.

The Books - Enjoy your worries you may never have them again

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom