Песна која никогаш не ви има здосадено?

• Креатор на темата Креатор на темата Drama Queen
  • Време на започнување Време на започнување
Ти најде за музика да ми зборвиш? Овде имаш набројано од Јовано Јованке до Nirvana! Шо музика слушаш уствари?

Ти најде за музика да ми зборвиш? Овде имаш набројано од Јовано Јованке до Nirvana! Шо музика слушаш уствари?

А морално ли е само една иста музика да се слуша??? Закон да не има некаде таков???

А ти шо музика слушаш? Кажи ни и ние да слушаме од убавата музика, попростички си сме ние на форумов. :)

Да не бегам од темава, мене Вивалди и Бах никогаш не би можеле да ми се здосадат.

Брат ич гајле да не ти е што јас слушам. Слушам се во кое што се пронаоѓам и што ми се допаѓа и на никој не му поднесувам рачуни за тоа што слушам, ниту некому му се правдам. Глеј си за себе и свиркај си... :wink:

Значи да се разберемо, боље текст од оваа песна комбиниран со гласот од Amy Lee нема :)

Значи да се разберемо, боље текст од оваа песна комбиниран со гласот од Amy Lee нема :)

Значи се разбереме дека постои :smir: Двеве песни ми се омилени, а се многу стари.

Маја Оџаклиевска со Шила и Не ме допирај.

Ал увек доѓе... Д-мол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom