PES 6 - пријателски натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата reddevil4ever
  • Време на започнување Време на започнување
Има нов начин за играње, преку ПЕС6Ј форумот, имат они инсталер направено околу 500 килобајти, го симнуваш, со само еден клик се ти е подесено, и потоа само треба да останеш логиран на форумот и да не го исклучуваш броусерот. На крај само ја вклучуваш играта, network, итн.. :)

Има нов начин за играње, преку ПЕС6Ј форумот, имат они инсталер направено околу 500 килобајти, го симнуваш, со само еден клик се ти е подесено, и потоа само треба да останеш логиран на форумот и да не го исклучуваш броусерот. На крај само ја вклучуваш играта, network, итн.. :)
Ај ако не те мрзи дај линкче од инсталеров.
Страшно непрегледен им е форумов.

--- надополнето ---

Bojan_rnr напиша:
Се снајдов.

--- надополнето ---

Се снајдов.

Стај ти линкче ако не те мрзи :)
Ај па може летово пак ќе се направи некое турнирче :)

Стај ти линкче ако не те мрзи :)
Ај па може летово пак ќе се направи некое турнирче :)

Уствари тој инсталер го подесувал само хостот. (c\windows\system32\drivers\etc\hosts)
Така да не ти треба, можеш и сам да го направиш тоа, само допиши ги овие ип адреси во хостот:

210.249.144.166 we9stun.winning-eleven.net
217.112.88.118 pes6gate-ec.winning-eleven.net

Регистрирај се на форумот, и секогаш кога ќе сакаш да играш, мора да бидеш логиран. Имаш на форумот и пријавување за купови, лиги, триста глупости. Можеш и пачот нa deemazhttp://www.pes6j.net/forum/profile/deemaz/ да го симнеш и да играш онлајн со најновите трансфери. ( со други пачеви ќе имаш проблеми)

И то е то, остани логиран, уклучи ја играта и понатаму си знаеш како идат работите. :)

Него дај некој упорен дечко, со дебели живци да се пријави за организатор, да напраиме една лига. :)

E fala bogu dajte da go oziveeme PES 6 :D

Ljube-ACMilan vs. NikolaVolkovo 3-0
Ljube-ACMilan vs. NikolaVolkovo 1-1PK(3-4)

ajde koj saka so mene da napravime nekoja prijatelska utakmica????

Ljube-AcMilan vs. Dr.Petar 2-2
Ljube-AcMilan vs. Dr.Petar 6-0
Ljube-AcMilan vs. Dr.Petar 9-1

Ace-Nerazzuri vs. Dr.Petar 6-0
Ace-Nerazzuri vs. Dr.Petar 4-0
Ace-Nerazzuri vs. Dr.Petar 2:0-iskljucena na poluvreme....koj saka da igrame edna prijatelska neka pise pozzz:D:D

Forza22 & Ljube-AcMilan vs. Ace-Nerazzuri & RAUL 2-1 на полувреме се прекина
Forza22 & Ljube-AcMilan vs. Ace-Nerazzuri & RAUL 5-1

--- надополнето ---

Ljube-ACMilan vs, Ace-Nerazzuri 6-2

Ljube-AcMilan vs. Dr.Petar 4-1
Ljube-AcMilan vs. Dr.Petar 4-0 на полувреме излезе

--- надополнето ---

Ljube-AcMilan vs. Dr Petar 5-1
Ljube-AcMilan vs. Dr Petar 3-0 Half Time

Ke moze podetalno objasnuvanje kako se igra online preku forumov i koj e forumot??
fala odnapered

Ace-Nerazzuri vs. Dr.Petar 4:4-pk.3:1
Ace-Nerazzuri vs. Dr.Petar 4:1
Ace-Nerazzuri vs. Dr.Petar 9:2
Ace-Nerazzuri vs. Dr.Petar 7:2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom