PES 6/2009 - Online играње преку Hamachi

• Креатор на темата Креатор на темата THE_PIRAT
  • Време на започнување Време на започнување
ај кажејте пес9 како да ја играм онлајн

Ај ако го има некој програмчето да стави линк за даунлоад или да ми го прати по приватна бидејќи линкот не работи. Па да видам што ќе биде, ако е се во ред @Acid
Важи уште понудата?

Еј ај на кој му се игра ПЕС 09 преку ХАМАЧИ нека ми каже како би можеле да играме па да се пресметаме...Да се види кој е МАСТЕР ОФ МАКЕДОНИЈА :) поззз

Дали ќе може некој кој има искуство во играње ПЕС 09 преку ова Хамачиво да објасни детално процедура како да се приклучиме и да играме?

Ej napraviv se toa za Pes 06 aj na koj mu se igra neka ostai kaj mene na prfil msn i ke se staime...I am the best da znaete :D

LoGiX (Arsenal) - A*1*T*E*A*M (Milan)
1:3 ; 4:1

Првата утакмица пресврт му направив, арно им текна на овие моите да трчат... е*ати тромовите пензионери, а втората пак на цело беа шашави, си мислиш со бастуми трчат и ја ударат топката. За првпат арно е :)

Кај мене нешто зае*ава што и да пишам Konami ID или рassword ми вика дека е погрешно 10 пати пробав и не бива да не знае некој што е работа?

Кај мене нешто зае*ава што и да пишам Konami ID или рassword ми вика дека е погрешно 10 пати пробав и не бива да не знае некој што е работа?

Чек малце. Полека фино лепо објасни што неможе, ама баш ништо не те разбрав што пишува, кој пасс во пишуваш и каде...

едит: Еве манга имал објаснето овде што и како се прави.

Чек малце. Полека фино лепо објасни што неможе, ама баш ништо не те разбрав што пишува, кој пасс во пишуваш и каде...

едит: Еве манга имал објаснето овде што и како се прави.
Се направив тоа значи без хамачи сакам да играм.
И влегувам во игра одам NETWORK и после ми бара KONAMI ID и KONAMI ID PASSWORD и напишам тоа и после кога одам LOGIN ми вика дека не е точно KONAMI ID и KONAMI ID PASSWORD.

Едит: се регристрирав таму читав дека не е морално ама јас пробав така и еве сега ме пушти ама ми бара најнов апдејт од Конами 1.4 сега ќе го инсталирам па најверојатно ќе сака.

Пак не сака еве сега го симнав тој пачот 1.4 направив апдејт ставив крак пробувам да се логирам и еве што ми вика:
qjno250m3fpnypkh32se.jpg

Се направив тоа значи без хамачи сакам да играм.
И влегувам во игра одам NETWORK и после ми бара KONAMI ID и KONAMI ID PASSWORD и напишам тоа и после кога одам LOGIN ми вика дека не е точно KONAMI ID и KONAMI ID PASSWORD.

Едит: се регристрирав таму читав дека не е морално ама јас пробав така и еве сега ме пушти ама ми бара најнов апдејт од Конами 1.4 сега ќе го инсталирам па најверојатно ќе сака.

Пак не сака еве сега го симнав тој пачот 1.4 направив апдејт ставив крак пробувам да се логирам и еве што ми вика:
qjno250m3fpnypkh32se.jpg

брат ова е за пес 6 а не за пес 2009

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom