PES 6 Светско Првенство

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Не ми се верува дека ќе изиграме.:toe:

man bois

man boy
Член од
16 септември 2009
Мислења
5
Поени од реакции
0
Abe dajte kolku sme tolku sme se sopbirame cel mesec a pocnuvame sekoja naredna nedela:(

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Ќе видиме шо ќе биде..Сеа Форза е у Италија,па неможеме да играме..А и така и така се кладам дека 10% од натпреварите нема да се изиграт :)

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Се пријавувам и јас само да најдам слободен тим и ке пишам со кој тим ке играм и во моментот го гледам туторијалот за д аиграм пес 6 онлине така да и јас ке играм и ке соберам уште колку ни фалат јас имам другари болни по пес 6 ке играме :vozbud:

Gadze-France и јас играм :helou:

Не играм сори сранје е објаснето на тој туторијал сранје тоа не е туториал тоа ти е чисто ладнокрвно сранје повекето постови се прашања што е ова што е она чисто странје... и линкот не работи на програмот SHIT!:nenene:

Slock92

Топчија во СРЖ!!!!!
Член од
13 септември 2008
Мислења
277
Поени од реакции
9
Се пријавувам и јас само да најдам слободен тим и ке пишам со кој тим ке играм и во моментот го гледам туторијалот за д аиграм пес 6 онлине така да и јас ке играм и ке соберам уште колку ни фалат јас имам другари болни по пес 6 ке играме :vozbud:

Gadze-France и јас играм :helou:

Не играм сори сранје е објаснето на тој туторијал сранје тоа не е туториал тоа ти е чисто ладнокрвно сранје повекето постови се прашања што е ова што е она чисто странје... и линкот не работи на програмот SHIT!:nenene:
Prvo pazi kako se izrazuvas!!!!!!!!!! A VTORO... Site go svatija osven ti...Pa sea vidi...

iiii Treto :) Svetskoto ke se igra samo da se vrati Forza od Italija...koga ke se vrati Forza ke pocneme so potvrda na ucestvoto i kolku sme tolku sme tie sto sme sigurni ke igrame :) Pozzz i don't worry za site sto sakaat da igraat SO SIGURNOST DA ZNAAT DEKA KE SE IZIGRA KUPOV...:salut:

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Абе го сватив ама отпосле тој туториал што е после на 2-рата страна од дјманга а другиот оној што е првиот е за тој види погорниот пост и уште едно прашање до слок32 нема админи тука да ми кажат како да се однесувам нема правила да ги прочитам како да се однесувам па ти да ми кажеш како а ?

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
колку сме толку на 1 ноември почнуваме....поздрав !

Slock92

Топчија во СРЖ!!!!!
Член од
13 септември 2008
Мислења
277
Поени од реакции
9
Абе го сватив ама отпосле тој туториал што е после на 2-рата страна од дјманга а другиот оној што е првиот е за тој види погорниот пост и уште едно прашање до слок32 нема админи тука да ми кажат како да се однесувам нема правила да ги прочитам како да се однесувам па ти да ми кажеш како а ?
Ok jas nema da ti kazam kako da se odnesuvas...Ama mozam da ti kazam deka so sigurnost nema da igras na turnirov sto go organiziravme jas Forza i ManUtdChampions...Sepak koga sme organizatori sakame da ima nekoj red ovde!!!! a sega ako sakas napraj go tutorijalot...samo djabe...prijavi se na dr turnir...Ovde NE...Aj bidi mi pozdraven sega :salut:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Ajде можеме да почнеме со потврдувањето на учеството

1.ManUtdChampions - England

Копирајте ја листата и дополнете ја со вашиот ник..Секој нека ја пише репрезентацијата што ја избрал пред тоа..Некој ако се обиде да излаже(да земе појака репрезентација) ние ќе му дајме некоја ептен слаба....

Slock92

Топчија во СРЖ!!!!!
Член од
13 септември 2008
Мислења
277
Поени од реакции
9
1.ManUtdChampions - England
2.RAUL-Norway
3.Slock

Slock92