PES 2013

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Го има некој инсталирано QPES? Другар ми го препорача, рече сменети биле оцените на играчите... највеќе заради тоа ми е.
Ми скурчи од PESEdit.

Ја го иам и е ОК. Само за Мастерлига малце ми е глупо што нема да си бираш 2 лига, па се убацуваат екипи од С и Ј Америка.
За многу играчи им е скратено Спид Меркантот, да потенцирам.

Веројатно имате муабет за ова правено ама ме мрзи да барам наназад па да прашам, постои солиден пач каде што ја има Македонија?

некој дан ја имат земено песов 13 од на стим,пошо ја видов ја имет стаено а за не многу пари 30е оргин???

Здраво... дали знаете како можам да играм PES 13 online

Дечки како можам да ги апдејтирам новите трансфери од лето/зимо на играва ? Симнував патчеви од Pes-Patch ги ставав во Save фајлот и во фолдерот дека е наснимана играта ама ништо пак по старо си тера ... :\
Само трансферите би сакал да ги сменам нишо друго :) ае малце помош ако има некој поупатен а верувам дека има :D

Дечки како можам да ги апдејтирам новите трансфери од лето/зимо на играва ? Симнував патчеви од Pes-Patch ги ставав во Save фајлот и во фолдерот дека е наснимана играта ама ништо пак по старо си тера ... :\
Само трансферите би сакал да ги сменам нишо друго :) ае малце помош ако има некој поупатен а верувам дека има :D

Пушташ Pes-Edit-Transfers-Ligue 1, Seria A(Зависно)-Бираш Тим-Играч-Бираш Тим(каде што сакаш да префрлиш-Аdd-Yes. (само гледај тимот да не е поголем од 32 затоа што нема да можеш да Add) Ја ке ти препорачам симни си ја QPES и не се мачи у опште еве ти најнова верзија и плешај http://www.pes-patch.com/2013/04/we-love-football-patch-2013-v2-by-a-n-d-r-e-a.html#respond :)

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Ај ако може некој нека ми прати линк преку пп да ја симнам играва.

Ќе исталирам некој пач со исклучен анти вирус,дека со вклучен антивирус не се инталира,
И играта е све ок се додека не го активирам антивирусот,кога ќе го активирам антивирусот и да ја пуштам играта.
59869384.png

Сакав да спуштам нов пач 3.4 PESEdit мислам, ама на сите сервери е изгледа File missing. Дали знајт некој посаглам пач, да не е Gold или Titanium не ми се свиѓет тие.

Ќе исталирам некој пач со исклучен анти вирус,дека со вклучен антивирус не се инталира,
И играта е све ок се додека не го активирам антивирусот,кога ќе го активирам антивирусот и да ја пуштам играта.
EsetNod32 го препознава кракот како вирус. Иди десен клик на антивирусот долу па Advanced setup и exclusions одбери од лева страна. Ќе го додадеш кракот тука и со тоа антивирусот нема да го чепка више. Со ова веројатно ќе се среди проблемот.

Некој да ми прати линк за симињање на option file со јануарските трансфери. Значи само option file, не ми треба пач.

Дечки не барам многу ;)
all languages commentary пач да ми дадете за ПЕС 13, ми се смачи од англискиов, ај ве молам за помош :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom