PES 2013

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Го има некој инсталирано QPES? Другар ми го препорача, рече сменети биле оцените на играчите... највеќе заради тоа ми е.
Ми скурчи од PESEdit.

Ја го иам и е ОК. Само за Мастерлига малце ми е глупо што нема да си бираш 2 лига, па се убацуваат екипи од С и Ј Америка.
За многу играчи им е скратено Спид Меркантот, да потенцирам.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Веројатно имате муабет за ова правено ама ме мрзи да барам наназад па да прашам, постои солиден пач каде што ја има Македонија?

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
некој дан ја имат земено песов 13 од на стим,пошо ја видов ја имет стаено а за не многу пари 30е оргин???

Член од
27 март 2013
Мислења
4
Поени од реакции
6
Здраво... дали знаете како можам да играм PES 13 online

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.873
Поени од реакции
7.109
Дечки како можам да ги апдејтирам новите трансфери од лето/зимо на играва ? Симнував патчеви од Pes-Patch ги ставав во Save фајлот и во фолдерот дека е наснимана играта ама ништо пак по старо си тера ... :\
Само трансферите би сакал да ги сменам нишо друго :) ае малце помош ако има некој поупатен а верувам дека има :D

Член од
8 април 2013
Мислења
8
Поени од реакции
3
Дечки како можам да ги апдејтирам новите трансфери од лето/зимо на играва ? Симнував патчеви од Pes-Patch ги ставав во Save фајлот и во фолдерот дека е наснимана играта ама ништо пак по старо си тера ... :\
Само трансферите би сакал да ги сменам нишо друго :) ае малце помош ако има некој поупатен а верувам дека има :D
Пушташ Pes-Edit-Transfers-Ligue 1, Seria A(Зависно)-Бираш Тим-Играч-Бираш Тим(каде што сакаш да префрлиш-Аdd-Yes. (само гледај тимот да не е поголем од 32 затоа што нема да можеш да Add) Ја ке ти препорачам симни си ја QPES и не се мачи у опште еве ти најнова верзија и плешај http://www.pes-patch.com/2013/04/we-love-football-patch-2013-v2-by-a-n-d-r-e-a.html#respond :)

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Член од
8 април 2013
Мислења
8
Поени од реакции
3

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.545
Ај ако може некој нека ми прати линк преку пп да ја симнам играва.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Ќе исталирам некој пач со исклучен анти вирус,дека со вклучен антивирус не се инталира,
И играта е све ок се додека не го активирам антивирусот,кога ќе го активирам антивирусот и да ја пуштам играта.

Член од
30 декември 2012
Мислења
173
Поени од реакции
331
Сакав да спуштам нов пач 3.4 PESEdit мислам, ама на сите сервери е изгледа File missing. Дали знајт некој посаглам пач, да не е Gold или Titanium не ми се свиѓет тие.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Ќе исталирам некој пач со исклучен анти вирус,дека со вклучен антивирус не се инталира,
И играта е све ок се додека не го активирам антивирусот,кога ќе го активирам антивирусот и да ја пуштам играта.
EsetNod32 го препознава кракот како вирус. Иди десен клик на антивирусот долу па Advanced setup и exclusions одбери од лева страна. Ќе го додадеш кракот тука и со тоа антивирусот нема да го чепка више. Со ова веројатно ќе се среди проблемот.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.533
Поени од реакции
7.032
Некој да ми прати линк за симињање на option file со јануарските трансфери. Значи само option file, не ми треба пач.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.550
Дечки не барам многу ;)
all languages commentary пач да ми дадете за ПЕС 13, ми се смачи од англискиов, ај ве молам за помош :)

Kajgana Shop

На врв Bottom