- Член од
- 30 декември 2009
- Мислења
- 547
- Поени од реакции
- 149
Fala za informacijava, go zemam edno pa so saka neka e1890, у понеделникот имаше една копија останато. После нова година, ќе набават уште.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Fala za informacijava, go zemam edno pa so saka neka e1890, у понеделникот имаше една копија останато. После нова година, ќе набават уште.
И во “Нико Компјутери“ би требало да ја има.Fala za informacijava, go zemam edno pa so saka neka e
Што е овоа бре ?Еве го бе
![]()
Онлајн турнири, има квалификации еден саат, еден меч е 5 минути, ти се гледаат најдобрите 3 поврзани резултати, првите 16 одат натаму, после е нокаут фаза... и сеа се фалам дека сум освоил едно турнирчеШто е овоа бре ?
Не сум приметил некоја разлика, иначе ако сакаш потежок противник дефинитивно онлајн, има јаки противници и паѓаат добри партии, ја моментално сум 90-ти со 60% победи и 2 освоени турнирчињаКажете ми дали во гејмплејот 1.03 има некоја разлика или барем не е така лесно против компјутерот ? Или барем ако играм онлајн ке наидам на појаки противници ?
HELP please !!
Не сум приметил некоја разлика, иначе ако сакаш потежок противник дефинитивно онлајн, има јаки противници и паѓаат добри партии, ја моментално сум 90-ти со 60% победи и 2 освоени турнирчиња.
Ајде некој нека ме просветли, кога го играм со двајца ова ПЕС-ов кај тој што игра на тастатура е се окау, ама тој што игра на рачка (2риот играч) на секој пас поточно примањето на топката,играчпте ја дигаат топката...буквално на секое примање со секој игра...ЧАРЕ?!