PES 2013

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Има нов пач на песедит со новите трансфери: http://pes2008editing.blogspot.de/

Директен линк: http://www.mediafire.com/?addxfo4kxbe89

Едвај чекам да излезе 2013та иако и 2012та со пачот е одлична но играќи ја демо верзијата на 2013 тоа ќе биде феноменална верзија (y)

Кога излегува и што перформанси на комјутер ќе треба за да се игра нормално

Кога излегува и што перформанси на комјутер ќе треба за да се игра нормално
Мислам на 20ти а ако на твојот компјутер можеш да игра 2012та ќе можеш и 2013та.

одлично е ова со стадионите,да се надеваме дека ова со химната на Реал ќе биде и ингејм:)

Вчера ја игравме 4-5 саати со другар 1на1 и не најдовме некоја маана на играва, буквално е (скоро) совршена! нормално судејќи по второто демо... Се надевам дека се ќе остане вака како што е во фул верзијата, и тогаш ќе може убаво да се проба на 10 мин., повеќе екипи, онлајн, сите модови и сл...

Играта супер си е за со другар, но проблемот за кои скоро сите се жалат е кога играш против компјутерот.
Играта е многу пореална кога играш со другар, додека со компјутерот и неговите читерски скрипти играта е катастрофа. Те напаѓа, се пушташ со клизач или пак играчот ја става ногата и во истиот момент додека тоа се дешава, компјутерот иде на другата страна и те избегнува. Барем вака е во 80% од случаите. Неговата одбрана е перфектна, не иде многу напред и да спие, за разлика од твојата која и на DEEP(0) да ја ставиш пак иде напред и копмјутерот доста често излага 1 вс 1 со твојот голмат и многу често постигнува голови.
Се дешава слободен удар, 90% е гол. Твојот слободен удар е многу пореален. Шансите да дадеш гол се мали(реални).

Ми се поремети играва у пакет заедно со 2012. До вчера леташе на ТВ, денес пуштам и ми сецка.
Што може да биде проблем? На монитор коа играм, играта си е топ.

Ми се поремети играва у пакет заедно со 2012. До вчера леташе на ТВ, денес пуштам и ми сецка.
Што може да биде проблем? На монитор коа играм, играта си е топ.
Резолуција можда или во сетингс да не си пореметил нешто
--- надополнето: 14 септември 2012 во 23:10 ---

Излезе исото од кај евреите, сега уште крак.

Зошто не ви го сфаќам муабетот? Кои се евреите? Го знам заливот, ама евреиве? ИЛи буквално да не мислите?:eek::D

Еден од многу ретките портови кои би ги играл :)

Еден од многу ретките портови кои би ги играл :)

Ауф, баш овој порт не треба да го играш ако гледаме така...

NBA 2k12 е најдобриот порт, после формулата е тука...штета ја нема Fight Night за PC, е тоа е не знам.
Иначе од идната година ќе биде на сосема нов енџин, погледни го гејмплејот на Metal Gear Ground Zeroes за да видиш next-gen графика на current-gen конзола. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom