PES 2013

G

grande-juve

Гостин
Што е овоа бре ?
Онлајн турнири, има квалификации еден саат, еден меч е 5 минути, ти се гледаат најдобрите 3 поврзани резултати, првите 16 одат натаму, после е нокаут фаза... и сеа се фалам дека сум освоил едно турнирче :).

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199

Ова е со пачот Пес едит 2.6 а истото ми го правеше и со Смоук пачот.
Ми вика дека треба да ја уклучам играта преку pes2013_103 ама кога го кликам тоа ми се појавува ова. Го ставив краот ама пак е истото.
А кога ја уклучувам преку pes2013 се уклучува но дрсовите на сите клубови од Премиер Лига, Класик клубовите имаат плави дресови и не се аблемите како што треба, туку се оние од самата пес.
Ве молам за помош

B

BooBojan

Гостин
Песот е катастрофа направен.
Па мајката бе кај е Бундес,на играта кога си ја симнуваме без никакви пачови,додуша тоа е проблем на секој ПЕС.Бразилска лига,Бока и Ливер ги нема???? Па како бе без најголемото дерби во свет....
Оцените на играчите катастрофа,ептен голема катастрофа,Фалкао е направен како Стевица Ристич.
Меси,Роналдо се направени духови.Особено Роналдо,фрли му ја во празно и минува низ играчот како дух, освен кај Келини и Тиаго Силва.Агуеро е направен страшен,нема шанси да му земеш топка.
Цел Баерн катастрофа направен.Јуве не прима гол кога играш 5-4-1 формација.Џовинко го стави напред најистурен една шанса гол и толку е победуваш 1-0.
Мора да биде направен многу подобро.Додека не го направат квалитетен не го купувам,па што сака нека биде ке си го симнувам пиратски,и ке си го дотерувам со квалитетот на играчите како што мислам.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
алоо сваќате ли дека конами ги нема правата врз англиската премиер лига за дресовите тоа го има фифата одкупено , истото е и со другите лиги затоа и преку пачеви подоцна ја подобруваат играта

ве читам и исто како другар ми да го слушам значи песот не му е уклучен од 2009ката каде со руни од гол на гол ја минеш цела одбрана и даваш гол и тоа е ок а овоа каде што треба да креираш шанса со безброј пасови тоа нечини
играта е ок само треба малце живци да имаш (барса стил)

Член од
1 ноември 2012
Мислења
100
Поени од реакции
103
Јаоо луѓе дај ако ја има некој оригинал кажете дали има нешо разлика во верзијата1.03 во гејмплејот зашо симната ми е мене и со 1.01 верзија играм со пес едит пач и тукушто освоив домашно и куп во мастер лига ептен лесно па и полуфинале вториот меч од лига шампиони го играв сега ги тепав Манчестер Јунајтед 10-1 ..... и не ми се ни игра финалето...

Кажете ми дали во гејмплејот 1.03 има некоја разлика или барем не е така лесно против компјутерот ? Или барем ако играм онлајн ке наидам на појаки противници ?

HELP please !!

G

grande-juve

Гостин
Кажете ми дали во гејмплејот 1.03 има некоја разлика или барем не е така лесно против компјутерот ? Или барем ако играм онлајн ке наидам на појаки противници ?

HELP please !!
Не сум приметил некоја разлика, иначе ако сакаш потежок противник дефинитивно онлајн, има јаки противници и паѓаат добри партии, ја моментално сум 90-ти со 60% победи и 2 освоени турнирчиња :).

Член од
1 ноември 2012
Мислења
100
Поени од реакции
103
Не сум приметил некоја разлика, иначе ако сакаш потежок противник дефинитивно онлајн, има јаки противници и паѓаат добри партии, ја моментално сум 90-ти со 60% победи и 2 освоени турнирчиња :).
Хмм фала друже за одговорот значи онлајн е спасот ок .

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Некој да биде љубезан да ми даде линк за добар торент да гу спушту целу игру, овија од замунду малко сумњиви су ми!

Член од
22 април 2008
Мислења
405
Поени од реакции
28
Ајде некој нека ме просветли, кога го играм со двајца ова ПЕС-ов кај тој што игра на тастатура е се окау, ама тој што игра на рачка (2риот играч) на секој пас поточно примањето на топката,играчпте ја дигаат топката...буквално на секое примање со секој игра...ЧАРЕ?!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ајде некој нека ме просветли, кога го играм со двајца ова ПЕС-ов кај тој што игра на тастатура е се окау, ама тој што игра на рачка (2риот играч) на секој пас поточно примањето на топката,играчпте ја дигаат топката...буквално на секое примање со секој игра...ЧАРЕ?!
Намести Pass Support.

Kajgana Shop

На врв Bottom